Serie A la 12.03. klo 21:45

AC Milan - Empoli

Under-vääntöä San Sirolla!

AC Milan jahtaa toden teolla Scudettoa tänä keväänä. Europeleistä pudottiin jo joulukuussa, joten nyt on mahdollisuus fokusoitua satapinnaisesti kotimaan kilpailuihin. Napoli kaatui viime viikonloppuna vieraissa, mitä voi pitää isona statementina. Milan on valmis kaappaamaan kruunun itselleen.

Empoli ei ole järin kaksisessa formissa. Toscanalaiset aloittivat kauden loistavasti, mutta nyt on käynnissä peräti 11 ottelun voitoton putki. Matkaa putoamisviivaan on kuitenkin Aurelio Andreazzolin ryhmällä reilunpuoleisesti. Pitkäaikaispotilaisiin lukeutuvat Emmanuel Ekong, Nicolas Haas ja Riccardo Marchizza jatkavat sivussa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Milan on myös heikonpuoleisessa tuloskunnossa ja ennen Napoli-voittoa Salernitana ja Udinese saivat raavittua Rossoneriltä tasapelit. Theo Hernández on pelikiellossa lauantaina, millä on huomattava impakti Milanin kykyyn kääntää pallonriistoja maalipaikoiksi. Yhtä kaikki, Milan on muuten vahvalla kokoonpanolla liikenteessä.

Stefano Piolin ryhmä on siis kyennyt kaatamaan viime viikkoina isoja vihulaisia, mutta Serie A:n peräpään seuroja vastaan on ollut huomattavia hankaluuksia. Hypätään näistä lähtökohdista under kolmosen kelkkaan. Milan raapinee tästä pisteet vaikka väkisin, mutta vähämaaliseksi puristamiseksi matsi voi kotijoukkueella viimeaikaisten otteiden perusteella mennä.

10 euroa pelirahaa