Serie A su 01.05. klo 16:00

AC Milan - Fiorentina

Mestaruus on jo omissa käsissä! Kaivaako AC Milan kaikesta huolimatta itselleen kuopan?

San Sirolla on jälleen sunnuntai-iltapäivällä panokset tapissa. Mestaruustaistelu on edennyt Milanin osalta siihen pisteeseen, että kaikki on täysin sen omissa käsissä. Toisaalta Fiorentinallakin piisaa panosta, kun se voi edelleen yltää jopa Eurooppa-liiga paikkaan. Pelaajatilanne on molemmissa leireissä melko hyvä, joten sen turvin ei päästä nojaamaan kumpaankaan suuntaan. Kamppailu haiskahtaa kuitenkin kerroinasettelua tasaisemmalta, mistä on hyvä lähteä virittelemään peli-ideaa matsiin.

AC Milan ei ole varsinaisesti säkenöinyt hyökkäyspäässä viime aikoina, kun se on viiden ottelun otannalla (kaikki matsit) pystynyt tekemään maalin vain kahdessa kamppailussa. Etenkin huhtikuun alkupuolen maalittomat tasapelit Bolognaa ja Torinoa vastaan voivat yhä käydä kalliiksi, kun joukkueen johto on edelleen melko marginaalinen – eroa sarjakakkoseen ja paikallisvastustajaan Interiin on kaksi pistettä, eikä joukkueen loppukauden ohjelma ole helpoimmasta päästä. Neljässä jäljellä olevassa ottelussa vastaan tulee Fiorentinan lisäksi esimerkiksi Atalanta.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vieraiden ainoa poissaolija on pitkäksi aikaa sivuun kentiltä joutunut Gaetano Castrovili, joka on puuttunut koko kolmen ottelun tappioputken ajan ryhmän vahvuudesta. Fiorentina ei ole vakuuttanut viime aikoina, kun se on hävinnyt Juventukselle, Salernitanalle sekä Udineselle peräkkäin. Isäntien sairaslistalla on pitkäaikaisloukkaantuneen topparin Simon Kjærin lisäksi toinenkin puolustaja, Alessandro Florenzi. Kotijoukkueen tuloskunto on vieraita parempi, mutta ottelun lähtökohdat nähdään huomattavasti kertoimia tasaisempina.

Vaikka kotijoukkue on pystynyt pitämään omalla alueellaan kiinni suhteellisen hyvästä ja kurinalaisesta tekemisestä, on hyökkäyspäässä jääty vajaaksi. Pelaaminen on ollut toki tehotontakin, mutta paikkojakaan ei tule parhaalla mahdollisella tahdilla. Tasainen taistelu on jälleen kerran Milan-matsissa tiedossa, kun panokset ovat tapissaan. Pelivalinnaksi otetaan mukavalla kertoimella, että ottelu päättyy tasanumeroin.

10 euroa pelirahaa