Serie A pe 15.04. klo 22:00

AC Milan - Genoa

AC Milanin järjetön nollapeliputki saa jatkoa!

AC Milan isännöi pitkäperjantaina sarjapaikastaan taistelevaa Genoaa. Milanin mestaruusjahti otti sunnuntaina toisen perättäisen kolauksen sen jäätyä tasuriin Torinon kanssa. Maaliodottaman perusteella Milanin mukanaolo Scudetto-taistossa on itse asiassa melko onnekastakin, joten unelman luhistumisesta ei kannata yllättyä.

Genoan formi ei lupaile mitään hyvää perjantaille. Joukkue on pelannut kuluvalla kaudella peräti seitsemän 0-0:aa ja helmi-maaliskuussa pelattiin kolmesti peräkkäin kojo-kojot. Defensiivisesti genovalaiset ovat siis ”ihan ok”-tasoa, mutta sarjan toisiksi huonoin hyökkäys Salernitanan jälkeen on iso huolenaihe. Viimeiset 10 matsia ovat tuottaneet vain neljä tehtyä maalia.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Zlatan Ibrahimovic, Alessio Romagnoli, Alessandro Florenzi ja Simon Kjaer ovat saikulla Milanilta. Ismael Bennacer on kuntoutunut vaivoistaan Ante Rebicin ja Samu Castillejon tavoin. Vierailijoilta Zinho Vanheusden, Andrea Cambiaso, Lennart Czyborra, Aleksander Buksa ja Nicolò Rovella kuluttavat lasaretin penkkiä. Stefano Sturaro vaikuttaisi sen sijaan kuntoutuvan parahiksi.

Milanilla on Genoan tavoin maalintekovaikeuksia, mutta toisaalta Rossoneri on pitänyt peräti kuusi peräkkäistä nollapeliä, mikä on kaistapäinen streakki. Perjantain matsiin otetaan pelivalinnaksi hyvinkin looginen under 2,5. Trendi on selkeä. Milan napannee matsista niukan voiton ja Genoan maalipaikat jäävät vähiin.

10 euroa pelirahaa