Mestarien liiga ke 10.05. klo 22:00

AC Milan - Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liigassa Milanon derby! Säästetäänkö kaikki parin maalit paluuosaan?

AC Milan ja Inter kohtaavat kahteen otteeseen Mestarien liigan välierissä tällä ja ensi viikolla! Kyseessä on tietysti Derby della Madonnina eli Milanon derby – tätä herkkua saadaan siis kaksin kappalein. Moni varttuneempi jalkapallon seuraaja muistaa taatusti vielä viimeisimmän kerran, kun joukkueet kohtasivat tässä vaiheessa kilpailua – silloin meininki viheriöllä ja katsomossa oli lievästi sanottuna kuumaa.

Iso uutinen kokoonpanoihin liittyen on Milanin Rafael Leãon loukkaantuminen lauantain liigapelissä Laziota vastaan. Käänteentekevä lusitaanilaituri on mitä suurimmalla todennäköisyydellä sivussa, joten Ante Rebicille tai Alexis Saelemaekersille on luvassa vastuuta. Zlatan Ibrahimovic on loukkaantuneena.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
Derby della Madonnina ⌛

#UCL


Milan Skriniar ja Robin Gosens ovat Interin loukkaantuneet pelaajat. Danilo D’Ambrosio on kuntoutunut omista vaivoistaan, mutta Matteo Darmiania huhutaan joka tapauksessa kolmanneksi toppariksi.

Inter on avausosassakin jo suosikkina – onhan kotietu samalla stadionilla pelatessa pienempi kuin normaalisti. Nerazzurri on ollut loistovedossa jo oikeastaan Benfica-peleistä asti ja nyt Simone Inzaghin suojatit ovat napanneet viisi voittoa peräjälkeen. Maaliodottamastatsit tukevat Interin suosikkiasemaa tässä parissa. Ei kuitenkaan hienoisen kotiedun takia lähdetä Inzaghin miehistön kyytiin vedoissa näillä kertseillä.

Lapulle lähtee sen sijaan alle 2 maalia eli tasalukemalla panos palautuisi. On syytä odottaa avausosasta todella tarkkaa futista ja vain varovaista prässiä – kumpikaan ei halua vielä hävitä paria ensimmäisessä osaottelussa. Jos Leão puuttuu vieläpä Rossoneriltä, on Milaninkin syytä keskittyä oman pään puhtaanapitoon ensi sijassa.