Italian Supercup ke 18.01. klo 21:00

AC Milan - Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Supercup-glooriaa jaossa! Valuet Milanon punamustalla puolella!

Italian Supercupissa kohtaavat kaksi milanolaisseuraa. Inter voitti viime kaudella Coppa Italian ja AC Milan kruunattiin liigamestariksi, joten seuraavaksi selvitellään paremmuutta King Fahd Stadiumilla Saudi Arabian Riadissa – samassa paikassa, jossa Real Madrid ja Barcelona pelasivat sunnuntaina Espanjan Supercupin loppuottelussa.

Inter lähtee keskiviikon matsiin tuloksellisesti paremmassa vireessä, muttei Simone Inzaghinkaan miehistö mitenkään ole pelillisesti vakuuttanut. Alla on muun muassa niukat voitot Parmasta Coppa Italiassa sekä Hellas Veronasta kotona Serie A:ssa – toki myös Napoli voitettiin San Sirolla. Milan on sen sijaan jäänyt voitoitta viimeisessä kolmessa ottelussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

AC Milan

@acmilan
This match is a 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫 match 🏆⚔️

#SempreMilan #SupercoppaItaliana


Milanin riveistä on sivussa Mike Maignan, Zlatan Ibrahimovic, Fode Ballo-Touré, Rade Krunic sekä Alessandro Florenzi, mutta Ante Rebic palaa kokoonpanoon. Interiltä Romelu Lukaku voi olla penkillä, mutta Samir Handanovic ja Marcelo Brozovic eivät pelaa, vaikka kaksikko nimettiin mukaan reissuun.

Kahden alavireisen milanolaisen kohtaamiseen pelataan Milania tasapelivarmistuksella. Ottelu on hyvin lähellä 50-50-asetelmaa. Brozovicin puuttuminen on edelleen merkittävä asia Nerazzurrille eikä Inter kykene dominoimaan pelejä ilman kroatialaista. Isoa valueta tässä ei löydy, mutta medium miinusta voi hyvin takoa lapulle.