ti 07.12. klo 22:00

AC Milan - Liverpool

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

AC Milan on kertoimissa selvä ennakkosuosikki Liverpoolia vastaan

AC Milanilla on hurjat panokset, kun se kohtaa kotikentällään Liverpoolin tiistaina. Voitolla joukkueella olisi jopa mahdollisuus jatkopeleihin, mikäli Porto häviää samanaikaisesti Atlético Madridille. Liverpool on jo varmistanut lohkovoittonsa, eikä sillä ole enää merkittävää panosta ottelussa. Isäntä on markkinan selkeä ennakkosuosikki, kuten saattoi olettaa, mutta miten kamppailussa lopulta käy?

Atlético Madrid joutui pettymään edellisellä Mestarien liiga -kierroksella, kun AC Milan kävi hakemassa Wanda Metropolitanolla ensimmäisen voittonsa eurokentillä tällä kaudella. Pisteet saattavat osoittautua vielä äärimmäisen arvokkaiksi, sillä värikästä kautta pelaavalla milanolaisjoukkueella on yhä mahdollisuudet jatkopeleihin. Liverpoolilla ei enää panoksia ole ja se pelasi edellisviikolla kaksi ottelua Valioliigaa, joten lepuutuksia tulee taatusti reilulla kädellä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Liverpool pelasi erinomaisen alkulohkon, mutta joukkue on ollut kovalla kulutuksella viime aikoina. Lepuutusten ohella kokoonpanosta ovat sivussa Harvey Elliott, Roberto Firmino, Curtis Jones sekä todennäköisesti myös Naby Keita ja puolustaja Joe Gomez. Isännilläkin on omat loukkaantumishuolensa, mutta sillä on todennäköisesti käytössään vähintäänkin sama miehistö kuin 0–1-numeroin tulleessa Atlético-voitossaan.

Jos Liverpool lepuuttaa tähtihyökkääjiään, kuten Mohammed Salahia, Diogo Jotaa sekä Sadio Manéa, on joukkueen kalusto hyökkäyssuuntaan melko kevyissä kantimissa. Isäntä tiedostaa ottelun tärkeyden ja suurimpana tavoitteena lienee pystyä puolustamaan vierailija ulos ykkössektorista ja sitä kautta omilla suoraviivaisilla hyökkäyksillä iskemään.

Markkina povaa ottelusta melko runsasmaalista, mutta ottelun luonteesta voi tulla myös sellainen, että osumia ei tule liukuhihnalta. Uhmapelaajat uskoo, että kotijoukkue osuu kerran tai kaksi – vierailija saattaa jopa jäädä nollille. Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2,5).