Mestarien liiga ke 12.04. klo 22:00

AC Milan - Napoli

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Milania aliarvostetaan markkinoilla! Napolin tähtihyökkääjän poissaolo on Luciano Spallettille kova kolaus!

AC Milan saa vieraakseen San Sirolle tämän kauden sensaatiojoukkueen Napolin keskiviikkona Mestarien liigassa. Partenopei on porskuttamassa suvereeniin Serie A:n mestaruuteen ja lisäksi UCL:ssä ollaan menossa niin ikään pitkälle. Milanilta tuli kuitenkin Serie A:ssa hiljattain ruma tukistus, kun Stefano Piolin ryhmä haki Campaniasta 0-4-lukemin kolme pistettä – onko Napolin juna suistumassa ratkaisuhetkillä raiteiltaan?

Milanilta puuttuu näillä näkymin vain Zlatan Ibrahimovic keskiviikkona. Pierre Kalulun tilanne on vielä hieman epäselvä, mutta signaalit harjoituskentältä ovat olleet positiivisia alkuviikosta. Napoli on reissussa ilman loukkaantunutta Giovanni Simeonea. Victor Osimhenkin lienee sivussa, joten Giacomo Raspadori avaisi tässä tapauksessa kärjessä.

AC Milan

@acmilan
𝘛𝘩𝘪𝘴 is how it's done in the quarter-finals 💪

L’impresa sul Bayern vale la Semifinale nel 2007 🔴⚫

#OnThisDay #UCL #SempreMilan


Hallitseva Italian mestari Milan on edelleen mukana Serie A:n top 4-taistossa ja Mestarien liigassa Tottenham yllätettiin neljännesvälierissä housut nilkoissa. Tätä Milania ei kannata aliarvioida, vaikka rosteri vaikuttaakin monelta osin kapealta. Nyt Piolilla on kuitenkin käytännössä parhaat miehet kehissä, joten ei lähdetä jakamaan Napolille vielä jatkopaikkaa.

Otetaan ensimmäiseen osaotteluun lapulle Milania +0:n tasoituksella. Rossoneri on perinteinen euromenestyjä ja vaikka rosteri ei nyt olekaan aivan samalla tasolla kuin hurjimpina menestysvuosina niin kunnossa olevat palaset ovat kuitenkin laadukkaat. Napolilla tulee takuulla Osimhenia kova ikävä ja toivottavasti nigerialainen palaa sitten Maradonalle toiseen osaotteluun. Tasabookki on joka tapauksessa hieman liikaa tässä Milanille, joka jo riisui Napolin pari viikkoa sitten aseista.