Mestarien liiga ti 19.09. klo 19:45

AC Milan - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tasabookkia tarjolla San Siron UCL-huippumatsiin! Jääkö viime kauden Valioliigan sensaatiojoukkue Milanin jalkoihin?

Mestarien liigan lohkovaihe laitetaan tiistaina toden teolla käyntiin ja heti alkuillasta päästään nautiskelemaan todellinen spektaakkeli, kun tämän syksyn kiistattomaan kuolemanlohkoon arvotut AC Milan ja Newcastle kohtaavat San Sirolla. Newcastlen kesän tähtihankinta Sandro Tonali kohtaa heti kättelyssä vanhan seuransa, joten tässäkin mielessä nähdään valtavan mielenkiintoinen kamppailu.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada 25 euron ilmaisvedon betsaamalla Milania!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Milan otti viikonloppua lukua derbyssä Interiltä peräti 5-1 eli kenraali meni aivan totaalisesti vihkoon. Syksy on käynnistynyt Rossoneri-leirissä kuitenkin aivan kelvollisesti, kun ennen derbytappiota Stefano Piolin poppoo nappasi kolme voittoa kolmesta. Ismaël Bennacer ja Pierre Kalulu ovat isäntien poissaolot. Fikayo Tomori oli viikonloppuna pelikiellossa eli englantilaistopparilla pitäisi piisata tuoreita jalkoja.


Newcastlelle ei juuri hankalampaa lohkoa olisi voinut tulla, mutta Eddie Howen suojateilla on kuitenkin ilman muuta nähtävä tässä jatkosaumat, kun Dortmund ja PSG eivät juurikaan ole alkukaudesta vakuuttaneet pelillisesti. Toisaalta myös Harakoilla on plakkarissa jo kolme tappiota Valioliigassa, mutta Howen poppoo sysättiin heti syvään päätyyn otteluohjelman puolesta. Tiistaina Howelta puuttuu Joelinton, Emil Krafth sekä Joe Willock.

Kerroinasettelu ilmoittelee näin ottelupäivän aattona tasabookista eli kyllä tässä päästään Milania painamaan lapulle. Newcastle toki on kova porukka, mutta Joelintonin poissaolosta joudumme kuitenkin miinustelemaan. Pakko tässä on Rossonerin oltava kotona isompi suosikki.

Koppaa 25 euron ilmaisveto!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Milan +0:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Milan +0” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.