Eurooppa-liiga to 15.02. klo 22:00

AC Milan - Rennes

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Milan on kova tekijä Euroopassa! Jääkö ranskalaisvieraalle torstaina luu käteen?

Eurooppa-liigan ensimmäinen pudotuspelivaihe potkaistaan käyntiin torstaina. UCL:n kuolemanlohkossa kolmanneksi jäänyt AC Milan isännöi torstaina ensimmäisessä osaottelussa Rennesiä ja Stefano Piolin suojatit lähtevät tähän pariin isoina suosikkeina. Rennes jäi syksyllä Villarrealin taakse EL-lohkossa, joten kevään eurourakka alkaa jo helmikuun puolessa välissä.

*Ilmaisveto tarjolla pelkällä talletuksella! Tsekkaa tipsin lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Piolin ryhmä lämmitteli torstaita varten Napolia vastaan sunnuntaina ja Partenopei kaadettiin San Sirolla 1-0. Rossoneri on muutenkin ollut kelpo formissa ja Serie A:ssa on juotu tappion karvasta kalkkia viimeksi joulukuun alkupuolella. Rennesin virettäkin voi kehaista kuumaksi, joten torstaina nähdään ilman muuta kahden laadukkaasti pelaavan jengin kohtaaminen.


Isänniltä on sivussa Fikayo Tomori, Mattia Caldara, Tommaso Pobega, Davide Calabria sekä muutama reservimies. Simon Kjaer, Samu Chukwueze, Malick Thiaw ja Pierre Kalulu ovat epävarmoja. Enzo Le Fée ja Fabian Rieder ovat sivussa vierailta.

Milan saa näillä kertoimilla ohuesti peliä! Le Fée on iso poissaolo Julien Stephanin rosterista ja maalinteon kanssa voi olla nihkeä ilta luvassa – ellei sitten Milanin alakerrasta puutu koko epävarma poppoo. Tasoeroa tässä pelissä kuitenkin on sen verran reilusti, että eiköhän Rossoneri voiton nappaa.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.