Mestarien liiga ke 02.11. klo 22:00

AC Milan - Salzburg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Markkina aliarvioi Salzburgia! Älä ole kuin markkina!

Panokset kovenevat osalla joukkueista Mestarien liigan E-lohkossa. Chelsea on jo varmistanut lohkovoittonsa, mutta AC Milan ja Salzburg mittelevät keskiviikkona San Sirolla lohkon kakkossijasta. Dinamo Zagreb voi vielä yltää teoriassa kolmanneksi, jos Chelsea kaadetaan Stamford Bridgellä ja Salzburg häviää Milanossa. Skenaario tuskin on toteutumassa.

Milanilta on varmasti sivussa ykkösveskari Mike Maignan, Alexis Saelemaekers, Zlatan Ibrahimovic, Davide Calabria ja Alessandro Florenzi. Sergiño Dest voi olla myös sivussa. Matthias Jaisslen ryhmästä puuttuu Fernando, Sekou Koïta, Nicolás Capaldo ja Ousmane Diakité sekä pari rekisteröimätöntä miestä. Junior Adamu ja Oumar Solet ovat kysymysmerkkejä.

FC Red Bull Salzburg

@RedBullSalzburg
#SAL 🇦🇹 ➖➖✈️➖➖ 🇮🇹 #MIL

#UCL-Entscheidungsspiel. Rekord-Fanreise. San Siro.
Es kribbelt schon ...


Hallitseva Italian mestari Milan ei ole aivan liikaa vakuuttanut viime matseissa. Viikonloppuna otettiin pataan Torinolta 2-1 eikä Rossoneri oikein tahtonut saada hyökkäyspeliään tuossa ottelussa käyntiin. Tätä ennen Monzaa ja Dinamo Zagrebia kuritettiin suurimaalisesti, mutta toki keskiviikkona vastaan tuleva itävaltalaisjoukkue on eri kaliiberin vihulainen.

Salzburgin on siis voitettava eli Milanin tilanne on siinä mielessä hyvä. Stefano Piolin ryhmän ei tarvitse välttämättä laittaa jalkaa kaasulle heti alusta. Asetelma suosii siis isäntiä, mutta ei tässä silti olla painamassa ”eniprais” isäntiä. Vierasmenestys maistuu +0,5:n tasoituksella kupongille. Salzburg kykenee haastamaan Milanin voitosta