Serie A su 13.02. klo 13:30

AC Milan - Sampdoria

Olivier Giroud on tulikuuma! Jatkuuko Milan-voimapesän maalitehtailu jälleen?

AC Milan on erinomaisessa vireessä voitettuaan viime viikonloppuna kärkikamppailussa loistavasti paikallisvastustajansa Interin. Aiemmin kuluvalla viikolla joukkue kaatoi Lazion puhtaasi numeroin 4–0 ja eteni Italian Cupissa välieriin. Maalintekonsa kanssa tuskailleelle Sampdorialla on kivinen tie kiivettävänään San Sirolla, jos se mielii edes siedettävästä tuloksesta taistella.

Sampdoria voitti viime viikonloppuna Sassulon kotonaan puhtaasti 4–0, mutta sitä ennen joukkueen tekeminen oli todella tukkoista. Etenkin vieraissa maalinteko on ollut sietämättömän vaikeaa, kun neljässä edellisessä reissupelissä miehistö on onnistunut ainoastaan kahdesti maalinteossa. Kiikareille joukkue on jäänyt kahdesti – niin Napolin kuin Speziankin vieraana.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Milanolaisisäntä nappasi viime viiikonloppuna upeasti kahdella Olivier Giroudin tekemällä maalilla voiton paikalliskamppailussa Interiä vastaan. Voitto tiivisti vahvasti tunnelmia sarjan kärkipäässä, jossa kolme joukkuetta oli ennen tämän viikonlopun kierrosta vain pisteen sisällä toisistaan. AC Milanilla ei ole missään tapauksessa varaa hukata pisteitä etenkään Sampdorian tasoista ryhmää vastaan tiukassa taistelussa mestaruudesta.

Ainoastaan Zlatan Ibrahimovic, Fode Ballo-Toure sekä Simon Kjær ovat varmasti loukkaantuneina punamustapaidoilla, joten Giroud jatkanee hyökkäyksessa. Ranskalaishyökkääjä ei suinkaan lopettanut maalien mättämistä viime viikonloppuiseen 2–1-voittoon paikalliskamppailussa, vaan niittasi kaksi täysosumaa myös 4–0-voitossa Italian Cupin ottelussa Napolia vastaan aiemmin tällä viikolla. Laitapuolustaja Theo Hernandez on pelikiellossa, mikä aiheuttaa pieniä muutoksia puolustuslinjassa.

Vierailla Mikkel Damsgaard on edelleen sivussa ja loukkaantumisesta pelikuntoon toipunut Maya Yoshida aloittanee vaihdossa. Sampdorian vierasvire on surkea ja Giroudin maalijyvän löytyminen lupailee lisää onnistumisia ranskalaiselle. Milanin pari viimeistä kotiesitystä ovat olleet loistavalla tasolla ja olisi todella suuri yllätys, jos se ei Sampdoriasta selviytyisi. Pelivalinnaksi otetaan, että kotijoukkue voittaa vähintään kahdella maalilla (Milan -1,5).

10 euroa pelirahaa