Veikkausliiga pe 13.05. klo 18:00

AC Oulu - FC Honka

Tulikuuma Honka metsästää lisäpisteitä Raatissa! Joutuuko isäntä taas kehiin ilman tärkeimpiä hyökkääjiään?

FC Honka on ollut sarjakauden alussa todella vahva, mikä näkyy myös sarjataulukossa kolmossijoituksena. Viime kausi meni espoolaisittain täysin plörinäksi ja nyt joukkue on selvästi halukas tekemään ison ryhtiliikkeen ja palaamaan eliittiin. Pitkäjänteinen rakennusprosessi etenee tutussa komennossa, eikä Hongan paluu kärkikahinoihin pidemmäksikään aikaa olisi kovin suuri yllätys. Edes yleisömurheita ei tarvitse seuraavassa kamppailussa miettiä, kun joukkue pääsee hetkeksi kauas Tapiolan rakennustelinehökkelistä. Isännillä on ollut muutamia kokoonpanomurheita, eikä helpotusta ole välttämättä tiedossa.

AC Oulu on pelannut ennakkoluulottomasti alkukaudella, mutta joissain otteluissa se on ikävä kyllä myös maksanut joukkueelle pisteitä. Honka pystyy erinomaisesti varioimaan pelaamistaan vastustajasta riippuen, mikä on sille valtaisa etu myös tulevassa kamppailussa – selvänä ennakkosuosikkina. Jos isäntä innostuu alkukaudelta tutulla tavalla hyökkäämään tietyissä tilanteissa liiankin ponnekkaasti, tipahtaa kuitti saman tien. Hongan alkukauden menestys ei ole sinänsä tullut yllätyksenä, mutta joukkue pystyy todella nopeisiin tilanteenvaihtoihin ja sen vastaiskut ovat olleet myrkkyä vastustajalle kuin vastustajalle.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Edellisessä ottelussaan espoolaisvierailija kaatoi Turun Interin rakennustelinestadionilla maalein 2–1. Sitä ennen joukkue nollasi vieraskentällä Lahden ja hakkasi kotikentällään SJK:ta peräti numeroin 5–1. On selviö, että tässä kunnossa Honka on yksi kovimmista joukkueista Suomen kentillä tällä hetkellä. Orastavat loukkaantumishuolet puolestaan eivät ainakaan auta isäntää voiton tavoittelussa perjantaina.

Erinomaisesti kauden aloittanut argentiinalaissentteri Miguel Lopez loukkaantui viimeistä edellisellä kierroksella Hakaa vastaan. Kaiken kukkuraksi viime kaudella todella suurta roolia ACO:n sarjassa säilyttämisessä kantanut Liechtensteinin maajoukkuetykki Denis Salanovic oli niin ikään sivussa edelliskamppailussa. Tuore vahvistus Enoch Banza pelasi ensi kertaa täydet minuutit ja onnistui HIFK:ta vastaan 1–1-tasapeliin päättyneessä kamppailussa myös maalinteossa, mutta on selvää, että oululaisten hyökkäys kaipaa kahta tärkeintä pelaajaa.

Nykykunnossa Honka murskaa AC Oulun yli, eikä isäntä välttämättä osu edes maalipuiden väliin – ei ainakaan ilman neljä maalia iskeneen Lopezin sekä maalintekopotentiaalia huokuvan Salanovicin panosta. Täyttä varmuutta poissaoloista ei vihjeenkirjoitushetkellä ole, mutta sillä ei niin suurta vaikutusta Uhmisten betsikohteen kannalta tällä kertaa ole. Toki Hongan kerroin varmasti laskee entisestään – jos ja kun tärkeiden pelureiden poissaoloista tihkuu varmoja tietoja. Pelivalintana on siis vierasvoitto (1×2) ja vaatimattomasti täydet viisi starbaa isketään kiinni.

10 euroa pelirahaa