Veikkausliiga la 12.08. klo 17:00

AC Oulu - FC Lahti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Avainpelaajansa menettäneet AC Oulu ja Lahti kohtaavat Raatissa! Jääkö Lahti nuolemaan näppejään?

Hongan viime kierroksella Veikkausliigassa kepittänyt FC Lahti haastaa seuraavaksi vieraissa AC Oulun. Ricardo Duarten luotsaama kotijoukkue on lauantaihin lähdettäessä neljäntenä eli pienet saumat on olemassa jopa mestariksi asti. Otso Liimatan menettäminen tarkoittanee kuitenkin sitä, että Oulussa saadaan olla tyytyväisiä top neloseen.

*Tsekkaa tipsin lopusta ohjeet, miten voit saada jopa 30 euron edestä ilmaisvetoherkkua!

Jos Oulu menetti avainpelaajansa niin sama kävi tällä viikolla myös Mustille Kuhnureille, kun Altin Zeqiri siirtyi Turkkiin Rizesporin paitaan. Leon Krekovic lienee siten selkeä avauksen mies loppukaudesta Lahden vasemmalla laidalla. Lauantaina Lahdelta on sivussa ainakin Lassi Järvenpää, Julius Tauriainen ja ilmeisesti yhä myös Pablo Andrade.

AC Oulu

@ACOulu
AC Oulu kohtaa lauantaina kotistadionilla Raatissa hyvässä vireessä olevan FC Lahden.

Lue lauantain matsin otteluennakko:
acoulu.fi/ennakot/ac-oul…

Hanki liput otteluun:
kauppa.acoulu.fi/tapahtumat/12-…

#ACOulu
#Oulu
#Laivastonsiniset
#Veikkausliiga
#ParastaSeuraa
#OleMukana


Oulu saa pian miesvahvuuteen avauksen topparinsa Cristian Valencian, mutta on vielä epävarmaa tapahtuuko tämä viikonloppuna. Liimatan lähtöä yritetään Oulussa paikkailla Ruotsin divarista tulleella Danny Barrowlla, joka on tasonsa puolesta kieltämättä melko iso kysymysmerkki. Noah Pallas on pelikiellossa.

Lauantain peliin paukutellaan lapulle Oulua, kun kerran markkinoilla arvotetaan Duarten ryhmää vain noin 50-pinnaiseksi suosikiksi! Kyllähän Oulu on ilman Liimattaakin selvästi parempi poppoo kuin Mikko Mannilan ryhmä. Panostaa voi kotijoukkueen puolesta medium-tasolla.

Betsaa Oulua ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 AC Oulu” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.