Veikkausliiga la 01.07. klo 17:00

AC Oulu - Haka

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oululla upea voitto alla – Hakan surkea vierassaldo heikkenee entisestään!

Lauantaina pelataan Veikkausliigaa täysi kierros ja jo tovin voitoitta ollut Haka matkaa AC Oulun vieraaksi. Oulu on kauden 13 ottelusta kerännyt komeat 21 pistettä ja kokonaisuudessaan isäntien otteissa on ollut selvästi parempia vivahteita, sillä pahimmillaan Haka on ollut melkoisessa syöksykierteessä. Joukkueet kohtasi edellisen kerran kuukausi takaperin Suomen Cupissa ja silloin Oulu vei pidemmän korren rangaistuspotkujen jälkeen.

*Tsekkaa vihje loppuun ja nappaa 30€ ilmaisveto!

Oulu palasi tauolta ryminällä kaataen loistavan alkukauden pelanneen SJK:n peräti lukemin 1-4. Ennen kyseistä ottelua SJK oli päästänyt koko kauden aikana yhteensä kolme maalia, joten Oulun hyökkäystä voi syystäkin kehua. Ashley Coffey on kantanut suurimman vastuun maalinteon osalta, mutta tulitukea on löytynyt taustalta erittäin hyvin. Ennen kaikkea nuorta Otso Liimattaa kannattaa pitää silmällä niin kauan kun hänestä päästään vielä nauttimaan Veikkausliigan viheriöillä.

Myös vieraiden paluu tositoimiin oli omalla tapaa positiivinen, sillä HJK lähti otteluun selvänä suosikkina. Haka onnistui nousemaan toisella jaksolla pisteille ja olemaan hallitsevampi osapuoli, mikä johtui tosin pitkälti siitä, että HJK pelasi koko toisen puoliajan vajaalla. Nyt Haka joutuu taas matkaamaan pois turvallisesta ympäristöstä ja toistaiseksi vierasottelut on tuottanut vain harmaita hiuksia. Otteluohjelma tosin on ollut melko haastava, mutta seitsemän vierasottelun sekaan on mahtunut vain yksi voitto Honkaa vastaan.

Oulu lähtee Uhmapelaajien arvioissa kotinurmella selvänä suosikkina taistoon ja lapulle otetaan kotivoittoa(1×2). Onnistumiset on kiertänyt Hakaa viime aikoina ja kun otetaan ottelun tapahtumat huomioon, ei edes tasapeli HJK:ta vastaan mikään huippusuoritus ollut. Lisäksi Hakan paras maalintekijä Juan Lescano oli HJK:ta vastaan sivussa ja vielä toistaiseksi hänen pelikunto on epävarma.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – AC Oulu” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.