ma 22.05. klo 18:00

AC Oulu - Honka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Honka kärsii tehottomuudesta, mutta rullaako se silti AC Oulun yli Raatissa?

AC Oulu saa vieraakseen Hongan Raatin stadionille maanantain Veikkausliigakierroksella. Vastakkain on kaksi vahvaan pallokontrolliin pelinsä perustavaa joukkuetta ja kun nurmen kunto ei mitä ilmeisimmin vielä ole kaksinen, voidaan viheriöllä nähdä kummallisia tapahtumia! Mennäänpä heti asiaan ja hypätään kokoonpanojen maailmaan.

Oulun pitäisi olla vahvalla koosteella kehissä. Magnus Breitenmoser teki viikolla jälleen sopimuksen AC Oulun kanssa, mutta sveitsiläisellä on vielä pelikielto päällä viime kaudelta, joten kentälle ei ole vielä asiaa. Hongalta on sivussa Jerry Voutilainen ja pelikieltoa kärsivä Roman Eremenko. Henri Aaltokaan ei ole täydessä kunnossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
Hongalla on seuraavaksi edessään matka Ouluun, jossa se kohtaa AC Oulun maanantaina 22.5. klo 18.00!

Ennakko ➡️ esporthonka.com/honka-matkaa-o…

📸: Juhani Järvenpää

#MeOllaanHonka #Veikkausliiga


Honka on kärsinyt alkukaudesta jopa melko odotetustikin tehottomuudesta, kun Agon Sadiku ja Rui Modesto menetettiin kirkkaampiin parrasvaloihin. Vesa Vasaran ryhmän peli on muilta osin rullannut ja ratkaisuvoimaa toki löytyy esimerkiksi keskikentältä, mutta kyllä kesällä joudutaan tätä menoa operoimaan siirtomarkkinoilla.

Espoolaiset ovat perusluokaltaan AC Oulua muutamankin pykälän edellä ja tähän luotamme myös betseissä. Maalipaikkoja Honka on luonut kiitettävästi, mutta nyt tarvitaan tasonnostoa viimeistelyn osalta. Näillä kertoimilla sijoitellaan kernaasti tasokkaamman Hongan puolesta panokset.

Betsaa Honkaa huippukertoimilla ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 Honka” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.