Veikkausliiga su 17.04. klo 16:00

AC Oulu - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

AC Oulun hyökkäys vahvistuu, mutta pystyykö joukkue laittamaan kampoihin Ilvekselle?

AC Oulu saa vieraakseen Ilveksen kauden kolmannessa ottelussaan. Isäntä on käynnistellyt kautensa odotetusti yskähdellen, mutta tulosten takana on näkynyt viitteitä paremmasta. Etenkin yläkerrassa oululaismiehistö vaikuttaa huomattavasti edelliskautta potentiaalisemmalta ja tällä viikolla joukkue vahvistui jälleen lisää, kun Suomen kentiltä entuudestaankin tuttu laituri saapuu loppukauden mittaisella lainasopimuksella Ouluun. Ilves on arvioitu tässä jopa yllättävän suureksi ennakkosuosikiksi – joukkue on hävinnyt molemmat kamppailunsa ja painii yhä nollakerhossa. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Vaasassa.

Saa nähdä, pelaako AC Oulu evakossa kesäkuuhun saakka, kun Suomen keliolosuhteet ovat pakottaneet jopa turkulaisseurat luoviin ratkaisuihin kotiottelujen osalta. Joka tapauksessa Ilvestä vastaan oululaiset pelaavat Vaasassa, kun Raatti ei edelleenkään ole pelikunnossa. Kenttä on joukkueelle siinä mielessä tuttu, että se pelasi siellä myös kauden ensimmäisessä ottelussaan 2–2-tasurissa VPS:ää vastaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Edelliskierroksella oululaiset hävisivät Valkeakoskella FC Interille, mutta esitys ei ollut missään tapauksessa huono. Ilveksen suoritteet puolestaan ovat jättäneet toivomisen varaa, kun joukkue on hävnnyt sekä KuPSille että avauskierroksella paikallisvastustajalleen Hakalle. Helppoa iltaa ei missään tapauksessa ole tamperelaisille luvassa. Oululaisten hyökkäyksen uusi kasvo Michael Lopez on jo kahdessa ensimmäisessä ottelussa onnistunut yhtä useasti maalinteossa ja argentiinalaisesta voi kasvaa vielä todella merkittävä pelaaja laivastonsinisten tuloksentekoa ajatellen.

Jos hyökkäyspää ja -pelaaminen on oululaisilla suhteessa viime kauteen kovemmalla tasolla, ei alakerrasta voi sanoa täysin samaa. Rafinhan parasta ennen -päiväys on kaukana takana, eikä avauksen topparilla pitäisi olla enää mitään asiaa pääsarjajalkapallon pariin. Toki brasilialaisella on muutakin arvoa kuin se pelillinen ja kokemus on huikea, mutta liike ei missään tapauksessa enää riitä. Sandro Embalo on ollut avauskamppailuissa kohtuullinen, mutta Ruxi jätti poistuessaan ison aukon oululaisten alakertaan.

Pelivalinnaksi sunnuntaille poimitaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. AC Oulu tiedotti uudesta hankinnasta Enoch Banzasta torstaina. Lisää hyökkäysvoimaa on siis tarjottimella. Ilveskään ei ole puolustuspelillisesti vakuuttanut päästettyään jo neljä osumaa ja Lopezilla sekä kumppaneilla on mahdollisuus paukutella lisää tilastomerkintöjä. Tupsukorvien alakerrassa kovin nimi on ehkä KuPSista saapunut Tabi Manga, mutta käytännössä viime kauden vakiopermanentista ei ole enää juuri mitään jäljellä.