Veikkausliiga la 22.07. klo 17:00

AC Oulu - KTP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Täpötäysi stadion Veikkausliigassa! Peseekö kärkijoukkue kasvonsa rajun tilastotappion jälkeen?

Sarjanelonen AC Oulu kärsi viime viikonloppuna ensimmäisen tappionsa sitten kesäkuun alun, mutta tänä lauantaina tarjoutuu mahdollisuus pestä kasvot oikein huolella. Täpötäysi kotistadion odottaa Raatissa kuumaa isäntää nurmelle. Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen oli oululaisten heiniä, kun pisteet matkasivat Kotkasta pohjoiseen maalein 1–2. Tällä kertaa yhden maalin ero nopeamman, taitavamman ja rohkeamman kotijoukkueen hyväksi ei todennäköisesti riitä.

*Vihjeen lopussa on ohjeet, joilla 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan on sinun.

Viime viikonlopun vieraskamppailusta VPS:ää vastaan muodostui AC Oululle painajaismainen ohipeli ja 3–0-turpasaunan saattelemana joukkue lopulta joutui kotimatkalle Vaasasta. Edelleen kärkitaistossa porskuttavien laivastonsinisten osalta tässä voidaan hyvällä syyllä puhua yksittäisestä tappiosta, joka ei muuta suurta kuvaa. Kun pohditaan mukiinmenevää pelikohdetta tulevaan matsiin, voidaan viimeviikkoinen ottelu hyvällä syyllä jättää vähälle huomiolle.

AC Oulu

@ACOulu
⚽️OTTELU ON LOPPUUNMYYTY!!⚽️

Lauantain ottelu on loppuunmyyty. Lippuja saattaa vapautua myyntiin ennen ottelua. Seuraa tilannetta AC Oulun sosiaalisesta mediasta.

#ACOulu
#Oulu
#Laivastonsiniset
#Veikkausliiga
#ParastaSeuraa
#OleMukana

KTP on ollut yksi sarjan surkeimmista vierasjoukkueista. Seitsemässä reissumatsissaan Jussi Leppälahden miehistö on onnistunut maalinteossa vaivaiset neljä kertaa ja kerännyt vaatimattomat viisi pistettä. Vieraiden pelaajatilanne on hieman parantunut, mutta Mika, Damiano Pecile sekä Valtteri Vesiaho ovat edelleen telakalla. Siirtoikkunan auettua kotkalaiset ovat saaneet Miska Ylitolvan, Nikolas Talon sekä Alen Harbasin remmiin – jää nähtäväksi, onko koko kolmikko kehissä jo Oulussa.

Isäntien pelaajatilanne on erinomainen ja se palaa kotinurmelleen tutulla miehistöllä, jolla on viime aikoina kulkenut erinomaisesti. Viime viikon tilastopoikkeamasta huolimatta AC Oulu on edelleen toisena viiden ottelun kuntopuntarilla ja maaliero on niin ikään mukavasti neljä täppää plussalla. KTP:lle on tiedossa puolustustaistelu eikä se maalipaikoilla pääse mässäilemään – pelivalinnaksi maistuu kotivoitto.

Nappaa 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Veikkausliiga-viikonlopun matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.