ke 03.11. klo 18:30

RoPS - AC Oulu

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigakarsinnassa pohjoinen välienselvittely!

Hyvin vaihtelevan ja tapahtumarikkaan kauden pelanneen AC Oulun tie vei liigakarsintaan, jossa vastaan asettuu Ykkösen komeettajoukkue RoPS. Oululaisten onneksi KTP oli Veikkausliigassa täysin tuuliajolla, joten sarjapaikka on vielä omissa käsissä. Päätöskierroksella kotkalaiset kaatuivat kevyellä kokoonpanolla, ja ACO:n tekemisistä välittyy se, että kaikki mahdollinen ladataan näihin karsintoihin.

RoPS pelasi nuorella joukkueellaan todella hyvän kauden – ratkaisevassa pelissä TPS jätettiin liigakarsinnoista ulos. VPS oli kärkijoukkueista tasaisin, ja vei suoran nousupaikan. Liigakarsintaan RoPS voi lähteä ilon kautta, sillä joukkueella ei ole mitään hävittävää, eikä Ykköseen jääminenkään olisi mikään katastrofi. Joukkue on varmasti oululaisia vapautuneempi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Oululaiset ovat yrittäneet paikata vähäistä lepoaikaa kierrättämällä pelaajistoaan. Silti lyhyt valmistautuminen suosii vastustajia. Henkiselläkin puolella ACO on varmasti ottavana osapuolena. Joukkueen ulkopuolelle ei ole edelleenkään vuotanut tietoa, miksi päävalmentaja Jyrki Ahola laitettiin pitkin tietä. Ricardo Duarten tehtävänä on säilyttää oululaisten sarjapaikka.

AC Oulu on joukkueista laadukkaampi, mutta ensimmäisessä osaottelussa moni asia puoltaa RoPSia. Vetoihin lähtee kotijoukkuetta tasoituksella – ACO saa taistella sarjapaikkansa puolesta hiki hatussa.