Veikkausliiga la 28.05. klo 17:00

AC Oulu - SJK

SJK on shokissa Ricardo Duerten miehistön prässin kanssa! Alkukauden suurin floppi joutuu luonnonnurmelle

AC Oululle leivotaan käsittämätön kotikerroin SJK:ta vastaan, joka ei vieläkään vakuuta. Pari hikistä voittoa ovat seinäjokiset onnistuneet edellisillä kierroksilla kairaamaan. Raatissa luonnonnurmi ja itseluottamuksensa kanssa erinomaisessa tilassa oleva isäntä ovat haasteita, joita vierailija ei nykykunnossaan selätä. Alkukausi on ollut vieraille täysi floppi ja kotijoukkue puolestaan on ollut jopa odotettua terävämpi.

Ricardo Duerten pelifilosofia vaikuttaa sopivan AC Oululle. Välillä virheitä tulee ja omissa kolisee helpostikin, mutta se ei tunnu portugalilaista futisniiloa kiinnostavan. Fokus on käännetty uskaliaasti suoraviivaiseen ja mahdollisuuksien mukaan jopa hyökkäävään tapaan suorittaa. Viime viikonloppuna oululaiset hakivat tyylipuhtaan 0–2-vierasvoiton Lahdesta, jossa isäntä oli tehokkaan ja yritteliään vierailijan kanssa pahasti ihmeissään. Sama kohtalo voi odotella SJK:ta, mutta ei ainoastaan vastustajan hyvyyden takia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

SJK on ollut alkukaudella surkeassa vireessä ja se on pelannut vain vähän luonnonnurmella. AC Oulun korkea prässi on tuottanut ongelmia muillekin nimekkäille seuroille ja ainoastaan KuPS on tähän saakka selvinnyt Raatissa puhtailla papereilla. Suomen Cupissa nähtiin keskiviikkona melkoinen trilleri, kun SJK meinasi ryssiä lopussa koko homman akatemiajoukkueelleen. Ennen lisäaikaa joukkue oli vakuuttavassa 0–3-johdossa, mutta ottelun loppunumerot olivat 2–3. AC Oulu kukisti omassa kamppailussaan Ilveksen kakkosjoukkueen puhtaasti 4–0-lukemin.

AC Oulu on löytänyt mukavasti tehoja, vaikka hyökkäyspäässä Denis Salanovic on edelleen sivussa. Lahdessa maalinteossa onnistuivat 17-vuotias huippulupaus Otso Liimatta sekä jo kauden viidennen täysosumansa iskenyt maalipörssin jaettu kakkonen, argentiinalaissentteri Michel Lopez. Viime aikoina tehoilussa on kunnostautunut vahvasti myös portugalilainen laitapuolustaja Rafael Floro, josta on muotoutumassa todella vahva hankinta Duarten joukoille. Pelivalinnaksi otetaan rohkeasti kotivoittoa (1×2), jolle saadaan todella maukas palautus.

10 euroa pelirahaa