Veikkausliiga la 22.10. klo 17:00

AC Oulu - VPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ihme homma! Kaikki korostavat kotietua – paitsi vetomarkkinat!

Veikkausliigan eurokarsintapelit jatkuvat lauantaina AC Oulun ja VPS:n välisellä koitoksella, josta saadaan vastustaja FC Hakalle finaaliin. AC Oulu pudotti viikolla leikistä SJK:n, kun VPS taas päätti tylyllä tavalla FC Interin kauden. Molemmille joukkueille europaikka olisi unelmien täyttymys, joten tässä ottelussa on kova panos – ja touhu on Raatin kentällä varmasti sen mukaista.

AC Oulu kesti edellisellä kierroksella SJK:n paineen ja erityisesti Miika Koskela kunnostautui SJK:n keskitysten katkomisessa. Joukkueet pitivät varsinkin toisella jaksolla kiitettävästi tempoa, ja AC Oulun kurinalaisuus oli ratkaiseva tekijä. Laivastonsinisten maalin teki Rasmus Karjalainen maalivahdin sylkemästä irtopallosta. Kävi tässä ottelussa miten tahansa, oululaisten kautta voi pitää onnistuneena.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYĂ– VETO ARGENTIINALLE

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
AC Oulun Rasmus Karjalainen iloitsee kotikenttäedusta VPS:aa vastaan veikkausliiga.com/uutiset/2022/1… #ACOulu #Veikkausliiga #ACOVPS

VPS puolestaan murskasi Interin totaalisesti. Ottelu pysyi ensimmäisen puoliajan läjässä, mutta toisella jaksolla Interin selkäranka murtui helposti päästettyyn Vepsun toiseen maaliin. Vaikka Inter pystyi vielä kaventamaan, oli kyseessä lopulta todella paha ylikävely. Vepsu on äitynyt loppukaudesta loistavaan iskuun: viimeisestä kuudesta ottelusta on saldona viisi voittoa ja yksi tasapeli.

VPS on arvotettu ottelussa vierassuosikiksi, ja tätä näkemystä tekisi mieli haastaa. Oululaisten Ilves-tappiota on turha märehtiä, sillä siinä ottelussa säästeltiin näitä pelejä varten. Nyt on tosi kyseessä, eikä ACO ole kotonaan altavastaaja. Tasaista on, mutta kertoimet antavat kulmaa kotivoiton pelaamiselle. Tämä betsi on Galaksinolle, ja siinä on huikea ilmaisveto!

Näin teet tällä vedolla 67,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ AC Oululle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto AC Oulu voittaa 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat xxx ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.