Veikkausliiga la 02.07. klo 00:00

AC Oulu - VPS

Pilaako VPS huippuvireisen AC Oulun 20-vuotisjuhlat? Viihdyttävä matsi tiedossa!

AC Oulu isännöi 20-vuotisjuhlaottellussaan VPS:ää, joka on isännille kiinnostava haaste. Vaasalaisjoukkue on pelannut vahvaa kautta sarjanousijana ja tulokset olisivat voineet olla jopa parempia. Joukkue majailee kuitenkin ainostaan viiden pistteen päässä isännistä ja hamuaa jopa kuuden joukkoon. Hieman yllättäen kotijoukkue on tässä matsissa kertoimissa pieni altavastaaja.

VPS isännöi ACO:ta sarjakauden avauksessa, joka päättyi joukkueiden välillä viihdyttävästi 2–2-tasapeliiim. Europaikkojen taistelu käy kuumana, kun kautta on pelattu jo lähes puolet – molemmat joukkueet ovat edelleen ainakin teoreettisesti mukana, mutta isäntä toki hieman vahvemmin. Pitkästä aikaa joukkue pääsee kotiyleisönsä eteen Raattiin, kun se on edellisissä matseissaan hävinnyt KuPSille vieraissa ja käynyt voittamassa HJK:n 0–1-lukemin vieraissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vahvassa vireessä olevan isännän hyökkääjä Michael Lopez on tehnyt mukavasti kuusi maalia kuluvalla kaudella ja taustalla hyvää tukea on tehnyt esimerkiksi laitapelaaja Rafael Floro parilla nyytillään. Hiljattain AC Oulu sai myös jättivahvistuksen, kun Rasmus Karjalainen liittyi Helsingborgista joukkueen vahvuuteen hyläten ensin HJK:n sekä KuPSin lähestymiset. Paluumuuttaja ei tiettävästi vielä ole kokoonpanolla, mutta juhlakalun kotiyleisö odottaa varmasti debyyttiä kuin kuuta nousevaa.

VPS:llä on oikeastaan yksi vahva tapa iskeä maaleja tehokkaasti. Joukkue keskittää palloja maalille ja todella usein se saa luotua hyvin laadukkaita tilanteita. Tätä murtautumismallia voisi luonnehtia jopa joukkueen täsmäaseeksi – toki se on myös erikoistilanteissa vahva. AC Oulu saa varmasti omat maalipaikkansa ja se on tietenkin huippuvireessä, mikä on varmasti nostanut joukkueen itseluottamusta

Kupongille tähän kamppailuun napataan pelivalinnaksi taspeli, jossa molemmat ryhmät onnistuvat maalinteossa. Mene Sportazalle, valitse bet builder -valikko ja ota sieltä kohteiksi 1×2 – tasapeli sekä molemmat joukkueet tekevät maalin. Kannattaa tsekata myös vedonvälittäjän tarjoamat edut sekä kampanjat joitä löytyy runsaasti. Avaa pelitili tästä!

10 euroa pelirahaa