pe 08.06. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ACB : Barcelona – Baskonia | Barcelonalla taas pakkovoitto edessä!

Barcelonalla taas veitsi kurkulla, kun Baskonia voitti molemmat ottelut kotonaan. Ensimmäisessä välierässä Barcelona jäi pahasti jyrän alle, mutta viime peli oli peli- ilmeeltään selvästi parempi, varsinkin ensimmäiset 20minuuttia mentiiin vierasjoukkueen komennossa ja Barcelona johtikin ansaitusti 10 pisteellä tauolle mentäessä. Valitettavasti Baskonia lisäsi pelitempoaan ja liikutti palloa paljon aktiivisemmin ja käänsi lopulta ottelun edukseen lukemin 85-79.
Tänään mitataan jälleen Barcelonan venymistä tiukassa paikassa, jolloin joukkue on pelannut parhaimmillaan, kuten puolivälierä-sarjassa Andorraa vastaan, jolloin kausi oli tuolloinkin katkolla. Odotettavissa on vauhdikas ja tapahtumarikas ottelu, jossa pisteitä tullaan tekemään molempiin päätyihin paljon. Barcelonalle se on suuri etu, jos aletaan pistejuhlia viettämään, koska kotonaan ovat todella vahvoja ja vastustajalla voi tulla vaikeuksia pysyä mukana jos heittoprosentti on Barcelonalla kohdillaan. Yksilö puolella Barcelonalla on etu, kun löytyy Petteri Koposta, Adrien Moermania sekä Ante Tomicin kaltaisia pelimiehiä, mitkä pystyvät yksinäänkin kannattelemaan joukkuetta, mutta heidän peli-esityksensä vaihtelee hyvinkin paljon, joten Barcelonan on tänään pystyttävä pelaamaan joukkueena paremmin, jotta voitosta voidaan taistella.
Viime ottelussa lähes pääosin penkillä ollut Koponen on toivottavasti tänään täydessä kunnossa ja on valmis kannattelemaan joukkuettaan peliälyllään ja upottamaan 3 pisteen koreja hyvällä prosentilla. Myös Baskonian peliä pitää saada hidastettua, koska joukkueen vahvuuksiin kuuluu todella nopeat vastahyökkäykset, mistä rokottavat erittäin kovalla prosentilla. Pallon liikkuminen jos ei ole tarpeeksi nopeaa voi vierasjoukkuella olla vaikeuksia hyökkäyspelissään.
Barcelona on joukkueista kokeneempi ja menestyneempi, joten he tietävät kyllä mitä voittaminen tänään vaatii. Kotietu tässäkin sarjassa on valttia, eikä Barcelona ole vielä luovuttamassa. Joukkue pelaa yleisesti paljon paremmin kotonaan, kuin vieraissa, joten tänään on odotettavissa parasta Barcelonaa koko sarjassa. Kotietu sekä paineen alla pelaaminen ovat ne asiat, mitkä Barcleonan pitäisi luoda itselleen voimavaraksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ