su 10.06. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ACB : Barcelona – Baskonia game 4 | Vieläkö Barcelona jaksaa?

Barcelona selvitti perjantaina ensimmäisen katkaisu-ottelun, kun Baskonia kaatui tiukan trillerin jälkeen 67-65. Tänäänkin pitäisi vielä venyä, jotta ratkaiseva ottelu pelattaisiin Baskonian kotona. Peli- ilme oli viimeeksi erittäin hyvä ja Barcelona hallitsi ottelua, mutta 3-pisteen onnistumiset pitivät vieraat pelissä mukana. Markkinat uskovat tässä ottelussa enemmän Baskonian voittoon, kuin viime ottelussa, mikä nostaa voiton juuri pelattavaksi. tuo ottelu oli koko pelin ajan tasainen ja suuria eroja neljännesten välillä ei nähty.
Ante Tomic oli viime ottelussa tehokkain pelaaja ja tänäänkin on odotettavissa, että hän on se, joka ottaa Barcelonan reppuselkään Adrien Moermanin kanssa. Saavatko he tänään tarpeeksi apua ja onnistuuko Barcelonan puolustus pysäyttämään 3 – pisteen heitot tarpeeksi hyvin, sekä hidastamaan Baskonian hyökkäyspelaamista tarpeeksi.
Uskon, että kotiedun turvin Barcelona pystyy venyttämään sarjan vielä viidenteen peliin tiukan taistelun jälkeen, mutta joukkue tarvitsee otteluun vahvan alun, jotta joukkueen tekeminen ei menisi pakkopuuroksi jos Baskonia ottaa selvän johdon. Nyt jos koskaan vaaditaan ehdottomasti kauden parhain esitys, jotta finaalipaikka Realin seurana olisi mahdollinen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ