ti 19.06. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ACB : Baskonia – Real Madrid | Pääseekö Real juhlimaan mestaruutta?

Espanjassakin edetty siihen pisteeseen, että Real voi voitolla juhlia mestaruutta. Real onnistunut kääntämään sarjan edukseen, vaikka aloitti todella heikosti. Joukkue on pystynyt pelaamaan omilla vahvuuksillaan ja ratkaisuvoimaa on löytynyt laajalta tasolta ja Real parantanut peli peliltä. Bookerit pitävät ottelua tasabookkina, mutta todellisuudessa tuohon otteluun on ainoastaan vain yksi suosikki ja se on Real, joten tuollaiset kertoimet pitää poimia äkkiä pois.
Luca Doncic oli viime ottelussa tehokkain pelaaja tehden 20 pistettä kolme syöttöä ja komeat yhdeksän levypalloa. Tänään on lupa myös odottaa mieheltä tehokkuutta. Jos Doncic jatkaa samalla tavalla niin Real on selkeästi lähempänä voittoa. Baskonialta pitää saada mahdollisimman hyvin puolustettua 3 pisteen onnistumiset, koska jos ne eivät uppoa tehokkaasti, niin Baskonia joutuu keksimään jotain millä saada hyökkäys toimimaan paremmin.
Kotietu on se , mikä tasoittaa kertoimia, mutta Realilla on selkeä henkinen yliote ja momentum ja on hyvin vaikea uskoa, että Baskonia pystyisi sarjaa enään venyttämään. Realin laajempi materiaali tulee näkymään ja on voiton kannalta käänteentekevä tekijä. Baskonia tarvitsisi erittäin hyvän alun jos haluaa vielä yrittää venyttää sarjaa Madridiin. Jos Real saa heti ottelun haltuunsa voi peli olla käytännössä selvä ekan 20minuutin jälkeen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ