ACB su 30.12. klo 20:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ACB: Baskonia – Real Madrid | Pisterikas ilta tiedossa?

Espanjan ACB -liigassa pelataan sunnuntaina vuoden viimeinen kierros. Neljän ottelun kierroksella suunnataan katseet kohti Buesa Arenaa, jossa kohtaavat Baskonia ja Real Madrid. Kyseessä on sarjan kärkikamppailu, kun joukkueet löytyvät sarjasijoilta kaksi ja kolme. Realille paluu illan taistelun pyhättöön tuo hyviä muistoja vuodelta 2018. Viime kerralla, kun pelattiin Buesa Areenalla juhli Real mestaruutta kesäkuussa.
Keskinäisiä kohtaamisia on nähty kuluvalla kaudella kaksi ja Real on selvinnyt molemmilla kerroilla isännöimistään otteluista voittajana. ACB-liigassa joukkueet eivät ole vielä kohdanneet, vaan keskinäiset ottelut pelattiin alkukaudella, toinen osana Super Cupia ja toinen Euroliigaa. Sunnuntai-illan isäntä on pelannut selkeästi vahvemmin ACB-liigassa kuin europeleissä, mutta Realilla molemmissa on sujunut tasaisen vakuuttavasti.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Baskonia pääsee otteluun selvästi paremmista lähtökohdista kuin Real: poissaoloja ei ole, kokoonpano on paras mahdollinen ja alla on yksi lepopäivä enemmän, minkä lisäksi takana on helpompi kamppailu.
Vieraat pelasivat todella vaikean ottelun Istanbulissa ja hävisivät sen viimeisellä mahdollisella hetkellä. Lisäksi Ognjen Kuzmic ja Jaycee Carrol ovat loukkaantuneina. Heidän lisäkseen Anthony Randolphin pelaaminen on epävarmaa, mutta pelaajistossa Realilla riittää leveyttä.
Hyökkäys vastaan puolustus
Realilla on sarjan toiseksi tehokkain hyökkäys ja se on latonut keskimäärin 88 pistettä ottelua kohden. Baskonialla puolestaan on paras joukkue puolustuspelaamisessa – joukkue on päästänyt keskimäärin ainoastaan 70 pistettä ottelua kohden. Tänään hyvä puolustus ei kuitenkaan riitä, vaan hyökkäyksen tehokkuus on asia, joka ratkaisee. Odotettavissa on nopeaa pelaamista molemmin puolin ja sen seurauksena pisteitä nähtäneen erittäinkin paljon.
Realin vieraspelaaminen on ollut viime aikoina luokattoman heikkoa, sillä kuudesta edellisestä vieraskamppailusta on tullut vain kaksi voittoa. Baskonian kotitilastot puolestaan ovat päinvastaiset: neljä voittoa ja kaksi tappiota. Tänään valkoisten pelaamisen on parannuttava, mikäli he mielivät ottelun voittaa.
Kahinan voittajaa on vaikea lähteä arvailemaan, mutta yleensä kotetu on suuri, kuten on totuttu näkemään. Baskonia tarvitsee otteluun vahvan alun, koska Real on parhaimmillaan silloin, kun se pääsee hallitsemaan ottelua johtoasemassa. Olettettavaa on, että molemmat joukkueet tekevät vähintään 81 pistettä ja tarvittavat pisteet saadaan ottelun lopussa vapaaheittojen kautta. Povataan myös, että vähintään kaksi tai kolme neljännestä ovat yli 45 pisteen jaksoja.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ