ACB ti 05.06. klo 22:00

-

ACB : Real Madrid – Herbanlife Gran Canaria | Vierasjoukkue vailla mahdollisuuksia?

Tänä iltana vuorossa toinen välierä- ottelu Realin ja Gran Canarian välillä. Sunnuntaina Real otti ensimmäisen voiton lukemin 88-70. Tuossa ottelussa Real oli hieman hukassa ensimmäiset 10minuuttia, mutta käänsi jo toisella neljänneksellä pelin edukseen. Tänäänkin Gran Canarian mahdollisuudet pysyä ottelussa mukana lepää ainoastaan ensimmäisellä puoliskolla, ellei Real saa konettaan käyntiin heti alusta lähtien. Jos Real saa pelin toimimaan alusta alkaen jälki voi olla todella rumaa.
Joukkueiden taitotason välillä on todella suuri ero. Kyseessä on vähän kuin isät vastaan pojat ottelu, kuten viime ottelu näytti. Realin materiaali on yksinkertaisesti Euroopan parhaimpia, kun joukke voitti Euroliigan mestaruudenkin jo tänä vuonna ja on lisäksi suurin suosikki voittamaan Espanjan liigan myös. Suurimpia vahvuuksia Realilla on todella laaja materiaali ja isot sekä vahvat pelaajat.
Realin nopeat vastahyökkäykset ja pallonriistot sekä levypallojen voittaminen ovat ne keinot, millä joukkue saa vastustajan pelin täysin sekaisin. Lisäksi Real on kotonaan lähes pysäyttämätön, kuten tämä vuosi on osoittanut. Liigassa ei yhtään kotitappiota vaan tappiot ovat tulleet Euroliigan peleissä.
Tänään jos Realin peli kulkee alusta alkaen niin ero voi olla helposti yli 20pistettä ja peli saattaa olla jo lähes selvä puoliajalle mentäessä, koska Real ei kotonaan pahemmin romahda ja peli playoffeissa toiminut erittäin hyvin sekä kentälle on heittää useita eri pelaajia, jotka pystyvät ratkaisemaan otteluita. Real jatkaa siitä mihin sunnuntaina jäi, jolloin odotettavissa on selkeä kotivoitto.