ACB pe 28.09. klo 22:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ACB : Unicaja Malaga – Valencia Basket | Maukas vierasvoitto luvassa?

Perjantai-iltana on jälleen tarjolla koripalloa Espanjasta. Eilisen Barcelonan pelistä vihjeet napattiin kiinni 3/3 ja tänään pyritään jatkamaan samalla tavalla.
Malagan illassa kohtaavat Unicaja ja Valencia, jotka molemmat selvisivät pudotuspeleihin viime kaudella. Heille tuli kuitenkin noutaja heti ensimmäisellä kierroksella.
Valencia on vahvistunut viime kaudesta, kun täksi kaudeksi liittyivät Matt Thomas, Louis Labeyrie ja Mike Tobey. Näiden lisäksi avainpelaajista jatkavat Sam Van Rossom ja Bojan Dubljevic.
Unicaja puolestaan heikkeni selväsi Nemanja Nedovicin ja Ray McCallum Juniorin jätettyä joukkueen.
On mielenkiintoista, miksi markkinat pitävät Unicajaa edelleen suosikkina, vaikka joukkue heikkeni eikä viidestä harjoitusottelusta tullut plakkariin yhtään voittoa.
Valencia puolestaan voitti viisi kuudesta ottelustaan. Kotiedun ei tulisi merkata näin paljoa, vaan ottelun pitäisi olla kertoimien valoissa tasan. Valencia onkin jopa hienoinen suosikki voittamaan ottelun.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Ottelusta voidaan odottaa pisterikasta, mutta tartumme mielummin kiinni Valencian pistemääriin. Näissä raja on yllättävän alhainen – vain 78,5, kun lähempänä totuutta olisi 81,5.
Tämä kuitenkin kelpuutetaan paremmin kuin hyvin. Mikäli Valencialla toimii hyökkäys yhtä hyvin kuten viime otteluissa, on odotettavissa, että tuo raja rikkoutuu hyvissä ajoin ennen ottelun loppua.
Joukkueiden viimeisestä viidestä kohtaamisesta Unicaja on pystynyt voittamaan vain yhden. On vaikea nähdä, että Unicaja pystyisi tänäänkään voittamaan Valenciaan, ellei pelaaminen tule parantumaan roimasti verrattuna harjoitusotteluihin.
Ottelusta ei kuitenkaan pitäisi tulla ylikävelyä kumpaankaan suuntaan vaan odotettavissa on tasainen kääntö, jonka Valencia kääntää itselleen. Mikäli Valencia pääsee hallisemaan ottelua alusta alkaen, voi Unicajalla olla miltei mahdoton päästä enää peliin mukaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ