Serie A su 07.11. klo 21:45

AC Milan - Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Milanon derbystä tulee huikea näytös

Sunnuntain ehdoton futis-helmi on Derby della Madonnina, jossa AC Milan ja Inter kilpailevat Milanon herruudesta. Joukkueet löytyvät sarjataulukosta sijoilta 2. ja 3. ja luvassa on todella tasainen ja viihdyttävä taisto kahden laadukkaan joukkueen välillä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkueena tässä kamppailussa toimiva Milan on pelannut Serie A:n puolella loistavasti ja sen saldo ensimmäisestä 11 pelatusta ottelusta on peräti 10 voittoa ja yksi tasapeli. Stefano Pioli on saanut joukkueensa pelaamaan todella laadukasta peliä ja pelaajat lähtevät tähän suureen otteluun täynnä itseluottamusta.

Viime kierroksen vieraspelissä AS Romaa vastaan punamustat näyttivät Zlatan Ibrahimovicin johdolla sen, miksi joukkue on tällä hetkellä sarjan kärjessä yhdessä Napolin kanssa. Joukkue pelaa todella hyvin yhteen ja se tykkää pelata Piolin alaisuudessa.

Inter ei ole aivan yltänyt samalle tasolla tasaisuudessa kuin Milan, mutta kun katsoo sen viime aikaisia tuloksia, on helppo nähdä myös sen pystyvän voittoon tässä paikallispelissä. Sinimustat ovat voittaneet viimeisestä neljästä pelistä kolme ja pelanneet kertaalleen tasan.

Simone Inzaghin suojatit voittivat viime kierroksen ottelussa Udinesen kotonaan vakuuttavan pelin jälkeen 2-0 ja se osoitti jälleen, että sen puolustuspelaaminen on parhaimmillaan todella kompaktia ja sitä on vaikea murtaa. Kenttätasapaino on tärkeässä osassa myös Milania vastaan, jolta löytyy paljon vaarallisia pelaajia.

Poissaolot vaikuttavat eniten kotijoukkueen puolella, sillä sivussa rossonerilta ovat ainakin Theo Hernandez, Mike Maignan, Samuel Castillejo sekä Junior Messias. Ennakkotietojen mukaan vierasjoukkueelta sivussa on vain pitkäaikaispotilas Christian Eriksen.

Under-kohteet tarjoavat tässä pelissä huomattavasti eniten pelattavaa ja mm. alle 3,0 maalia -kohteelle saa kerrointa maistuvan 1,74. Ottelu on molemmille todella tärkeä ja iso, joka tarkoittaa sitä, että peliin lähdetään puolustuspelaamisen kautta. Virheitä vältetään ja tämä johtaa siihen, että San Siron illassa jäädään alle kolmen maalin.