la 16.10. klo 21:45

AC Milan - Verona

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loukkaantumishuolet Stefano Piolin riesana

AC Milan kohtaa lauantaina viimeisessä Serie A-ottelussa Hellas Veronan ja se joutuu tulemaan toimeen ilman monta tärkeää pelaajaa. Riittääkö tämä kuitenkaan hidastamaan loistavasti kautensa aloittanutta rossoneri-laumaa?

Milan on ollut yksi kauden vakuuttavimmista joukkueista ja sen saldo on tällä hetkellä kuusi voittoa ja yksi tasapeli. Vaikka se onkin kärsinyt isoista poissaoloista pitkin alkukautta, on se pelannut silti todella hyvin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viime kierroksen 3-2-vierasvoitto Atalantasta oli oiva esimerkki siitä, kuinka kova Milan tällä hetkellä on. Se oli pelillisesti selvästi vastustajaansa parempi ja ilman lopun löysäilyä, se olisi voittanut pelin 3-0.

Veronan alkukausi oli todella tuskainen ja päävalmentaja Eusebio Di Francesco saikin lähteä vain muutaman ottelun jälkeen. Tilalle palkattu Igor Tudor on saanut käännettyä laivan kohti parempaa ja joukkue ei olekaan hävinnyt viimeiseen neljään peliin.

Pitää kuitenkin muistaa, että nyt vastassa on selvästi laadukkaampi joukkue, kuin esimerkiksi viime kierroksella, kun veronalaiset voittivat Spezian ja sen pitää pystyä parhaimpaan suorittamiseensa, mikäli se haluaa pisteille.

Vaikka Stefano Pioli joutuukin tulemaan toimeen ilman Theo Hernandezia, Mike Maignania, Alessandro Florenzia sekä Timoye Bakayokoa, saa kokenut päävalmentaja jalkeille todella iskukykyisen avauksen.

Olivier Giroud, Rafael Leao sekä Ante Rebic pitävät huolen, että maalipaikkoja syntyy vieraiden maalille runsain mitoin ja kaikki kolme pistettä jäävät Milanoon. Vierasjoukkueen alakerta on niin haavoittuvainen, että sen taakse tehdään vähintään kaksi maalia ja vetolapulle isketään kohde Milan -1 kertoimella 2,50.