KHL la 30.10. klo 10:00

Admiral Vladivostok - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuvatko Jokereiden vaikeudet Admiralin vieraana?

Jokereiden vieraskiertue idässä käynnistyi nihkeästi, kun helsinkiläiset taipuivat jo kolmannen kerran putkeen Amur Habarovskin kotihallissa. Jokereilta vaaditaan paljon parempaa ja energisempää suoritusta, mikäli helsinkiläiset mielivät palata voittojen tielle vuoden tauon jälkeen sarjaan palanneen Admiral Vladivostokin kustannuksella.

Admiralin kausi on toistaiseksi vastannut ennen kautta joukkueelle asetettuihin odotuksiin. Yhden koko sarjan heikoimmista materiaaleista omaava ryhmä majailee itäisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla. Valonpilkahdukset Admiralin tekemisessä ovat toistaiseksi olleet vähissä. Joukkueen tekeminen sekä hyökkäys- että puolustusalueella on ollut heikosta materiaalista johtuen sekavaa. 23 ottelussa Admiralin verkko on heilunut jo 73 kertaa, kun vastaavasti joukkue on itse onnistunut maalinteossa vain 43 kertaa. Iso syy tämän taustalla on Admiralin todella heikko erikoistilannepelaaminen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Jokerit näytti Amur-ottelussa väsyneeltä ja hitaalta. Anders Lindbäck joutui seisomaan ajoittain päällään, kun helsinkiläisten puolustuspeli rakoili jatkuvasti. Jokereiden kannalta positiivisena voi pitää, että jo historiankin valossa vaikean Amur-ottelun jälkeen helsinkiläiset ovat parantaneet seuraavassa ottelussa tekemistään huomattavasti. Jokereiden materiaali on kaikilla osa-alueilla täysin ylivertainen Admiraliin nähden, joten paremmalla valmistautumisella ja energialla helsinkiläisten pitäisi kävellä kotijoukkueen yli.

Jokerit on saanut ravitseltua jaloistaan sekä aikaeron että pitkän lentomatkan. Helsinkiläisiltä on syytä odottaa paljon parempaa esitystä Admiralin vieraana. Jokereiden materiaali on ylivertainen, joten pelivalinnaksi nostetaan helsinkiläisten voitto tasoituksella (-1.5 maalia).