KHL ke 29.12. klo 11:30

Admiral Vladivostok - SKA Pietari

Yllättävätkö myös Admiralin duunarit SKA:n supertähdet?

Pietarin SKA jatkaa vieraskiertuettaan itäisen konferenssin häntäpään joukkeiden vieraana. Läntisen konferenssin kärkipaikalla majailevan SKA:n yhdeksän ottelun mittainen pisteputki katkesi joukkueen edellisessä ottelussa, kun Amur Habarovsk yllätti pietarilaiset 3–2-lukemin. Seuraavaksi SKA matkaa Admiral Vladivostokin vieraaksi, jonka kaudessa ei ole toistaiseksi ollut liikaa kehumista.

SKA jäi telineisiin Amur-ottelussa. Joukkueelta ei nähty missään vaiheessa SKA:lle tyypillistä lennokasta kiekollista peliä. Erityisesti tasaviisikoin pietarilaisten panos jäi todella köykäiseksi. Amurin vieraskaukalo pitkine matkoineen on kuitenkin usein läntisen konferenssin joukkueille äärimmäisen haastava erityisesti valmistautumisen osalta. SKA:n taitotason ja materiaalin ylivertaisuus tulee varmasti näkymään selkeämmin Admiralin vieraana.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Admiral on onnistunut raapimaan aika ajoin voittoja, mutta lennokkaiksi joukkueen otteita ei voi kuvailla. Erityisesti hyökkäyspäässä Admiralin tekeminen ollut pääosin todellisesta tervanjuontia. 43 kolmessa ottelussa Admiral on onnistunut maalinteossa vaivaiset 71 kertaa, joka on ylivoimaisesti koko sarjan heikoin noteeraus. Tappion motivoimana SKA tulee varmasti parantamaan otteitaan, mikä ei tiedä hyvää Admiralin heikolle materiaalille ja ennen kaikkea ontuvalle puolustukselle .

SKA petti pahemman kerran vedonlyönti mielessä Amur-ottelussa, mutta joukkueelta sopii odottaa paljon parempaa Admiral-ottelussa. Suurimmat aikaeroon ja matkustukseen liittyvät haasteet on selätetty ja SKA pääsee kaukaloon paljon raikkaammalla jalalla. Materiaaliltaan SKA on valovuoden Admiralia edellä ja Uhmapelaajat suosittelee kirjaaman lapulle SKA:n voiton tasoituksella -1.5 maalia.

10 euroa pelirahaa