Mestarien liiga ke 30.08. klo 22:00

AEK Ateena - Antwerp

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

AEK vyöryttää kotiyleisönsä edessä! Luonnistuuko isänniltä viimeistely vai viekö belgialaisvieras pidemmän korren?

AEK Ateena saa vieraakseen Royal Antwerpin OPAP Arenalle keskiviikkona Mestarien liigan karsintojen playoff-kierroksen paluuosassa. Antwerp voitti viikko takaperin 1-0 Vincent Janssenin osumalla ja AEK tarvitsee siis lohkovaiheeseen selviytyäkseen voiton. Tunnelma tulee takuulla olemaan kohdillaan Ateenassa!

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit saada 25 euron ilmaisvedon pelkällä talletuksella!

Ensimmäinen osaottelu palloiltiin melko tasaisissa merkeissä siihen saakka, että Jelle Bataille katseli punaista korttia. Tämän jälkeen AEK laittoi hurjan myllyn pystyyn, mutta ei onnistunut kuitenkaan maalinteossa. Pelillisesti AEK lienee selvästi kuskin paikalla keskiviikkonakin ja Antwerp pyrkii puolustamaan kaikin voimin johtoaan.

AEK F.C.

@AEK_FC_OFFICIAL
📷To Photostory από τον χθεσινό αγώνα απέναντι στη @RoyalAntwerpRSS
#antaek #aekfc #aekfcseason2023_2024 #UCL


AEK menetti avausosassa avauksen kärkimiehensä Levi Garcían lasarettiin ja Paolo Fernandes on myös nuolemassa haavojaan. Sergio Araújo ja Ezequiel Ponce ovat aivan kelpo korvaajia Garcíalle piikissä. Mark van Bommel joutuu sen sijaan operoimaan keskiviikkona ilman Bataillea, jolla on tietysti pelikielto päällä. Sairastuvalla on sen sijaan Björn Engels, Kobe Corbanie sekä pari varaveskaria.

AEK oli avausosassa jo ohuesti niskan päällä jopa ennen punaista korttia. Toki tässä vaikuttaa game-state eli koska Antwerp oli johtoasemassa, belgialaisista tuli hieman passiivisempia ja AEK pääsi vyöryttämään. Todennäköisesti AEK tulee luomaan keskiviikkona paremmat tontit, joten otteluparin tasoittaminen on lähinnä siitä kiinni, miten Araújo ja kumppanit onnistuvat viimeistelyssä.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.