Eurooppa-liiga to 30.11. klo 19:45

AEK Ateena - Brighton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Brighton puuskuttaa! Jääkö kovassa loukkaantumissumassa luoviva Lokkiparvi ilman voittoa Ateenassa?

Kutkuttavassa Eurooppa-liigan B-lohkossa haetaan asetelmia jatkopaikkataisteluun. Brighton vierailee torstaina OPAP Arenalla Ateenassa ja vastassa on kolme pistettä Lokkeja perässä tuleva AEK Ateena. Jos Brighton voittaa, etenisi Roberto De Zerbin ryhmä jatkoon, mutta tappiolla homma menisi jo astetta kimurantimmaksi.

*Älä nuku onnesi ohi! Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit lunastaa jopa 50 € ilmaisvedon!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Brighton oli kauden alkumetreillä suorastaan hävyttömässä maalintekovireessä ja tonttejakin luotiin uskomattomaan tahtiin. Nyt hurjin myrsky vaikuttaa tyyntyneen, mutta tokihan RDZ:n suojatit vielä tulosta kaivavat. Brighton ei ole hävinnyt kuuteen otteluun, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Konstantinos (Kostas) Lianos

@LianosKostas
AEK Athens star Sergio Araujo has completed full training and will be part of the squad for Thursday's Europa League clash against Brighton.
Not certain if he will start as he still may not be 100% fit.
AEK also have the option of winger Steven Zuber playing as a false 9 #BHAFC


Kotijoukkueen piiskuri Matías Almeyda joutuu pärjäämään torstaina ilman lasaretin penkkiä kuluttavia Harold Moukoudia, Levi Garcíaa ja Jens Jönssonia. Alexander Callensilla ja Paolo Fernandesilla ei ole edustusoikeutta europeleihin. Sergio Araújo on puolikuntoisena, mutta argentiinalainen on silti mukana kokoonpanossa.

Brightonin riveistä on sivussa pelikieltoa kärsivä Jan-Paul van Hecke sekä loukkaantumisista kärsivät Júlio Enciso, Pervis Estupiñán, Danny Welbeck, Solly March, Adam Webster, Ansu Fati, James Milner ja Tariq Lamptey. Igor sekä Kaoru Mitoma ovat vielä kuntotesteissä lähempänä ottelun alkua.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Athens awaits. ✊🔜 #AEKBHA ⏳


Lapulle lähdetään napsimaan AEK:ta +0,5:n tasoituksella. Almeyda pesi De Zerbin ensimmäisessä kohtaamisessa Englannissa ja toimivat kaavat tuntuvat argentiinalaisluotsilta löytyvän tämän Brightonin haavoittamiseen. Nyt on vieläpä Lokeilla sen verran paljon loukkaantumishuolia, että kierrättämään ei paljoakaan päästä – todennäköisesti Brighton puuskuttaa ottelun loppua kohden.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Brighton +0,5 kertoimella 1,95.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.