Senegal – Algeria

pe 19.07. Klo 22:00

Kerroinasettelu Senegalin ja Algerian välillä on muuttunut radikaalisti alkulohkosta!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Senegal kohtaa Algerian Afrikassa Cup of Nationsin loppuottelussa perjantaina. Kentällä nähdään kansainvälisen tason huippujalkapalloa ja -urheilijoita. Joukkueet kohtasivat alkulohkossa ja puhtaalla pelillä tähän saakka on selvinnyt Algeria, joka ei ole hävinnyt otteluakaan.

Senegal hävisi alkulohkossa Afrikan mestaruuskisojen finaalivastustajalleen Algerialle numeroin 1–0, mutta sen jälkeen tai sitä ennen joukkue ei ole yhtäkään ottelua hävinnyt. Edes tasapelejä sillä ei ole, vaan se on voittanut kaikki vastustajansa.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Algeria puolestaan on voittanut kaikki ottelunsa – mukaan lukien edellä mainittu alkulohkokamppailu Senegalia vastaan. Joukkueen nimekkäimpiä pelaajia ovat Riyad Mahrez, Islam Slimani sekä Sofiane Feghouli, joista kaikki ovat iskeneet maaleja turnauksessa ja onnistuneet muutoinkin erinomaisesti.

Senegalin joukkueen keskitaso on paperilla hieman Algeriaa korkeampi, mutta kärjen leveys ei ole juurikaan kummempi. Maailmanluokan tähtipelaaja Sadio Mané on tietysti Afrikan mestaruuskilpailuissa erottuva pelaaja. Lähes kaikki Senegalin avauskokoonpanon miehet pelaavat kuitenkin eurooppalaisissa huippusarjoissa. Yksi heistä on Kalidou Koulibaly ja Napoli-puolustajan perässä ui seuroja tammikuussa tiettävästi runsaasti, mutta italialaisjoukkue ei Senegalin laatumiehestä ollut valmis luopumaan.

Vaikka joukkueiden avauskamppailu oli tasainen, löytyi siitä kuitenkin lopulta parempi joukkue ja Algeria vei ansaitusti voiton. Senegal hallitsi pallollista pelaamista ja oli halukas, mutta viimeistely ontui pahemman kerran. Vastustaja iski paikoistaan tehokkaammin ja voitti.

Alkulohkokamppailussa Algeria joutui rikkomaan merkittävästi enemmän ja finaalissa joukkueen hieman uhkarohkea ja röyhkeä pelitapa saattaa kostautua. Pilli soi nopeiden Senegal-laitojen ansiosta algerialaisten suuntaan avauskamppailussa peräti 34 kertaa.

Kerroinasettelu on finaalissa melko erikoinen, koska se on muuttunut avauskamppailusta radikaalisti. Ensimmäisessä taistelussa Algeria oli asetettu selkeäksi altavastaajaksi, mutta nyt se on kerroinasettelussa liki tasoissa Senegalin kanssa.

Senegal joutui välierässään koville Tunisian kanssa, mutta selvitti tiensä finaaliin jatkoajan kautta. Algeria puolestaan oli Nigeria-välierässään ajoittaisissa vaikeuksissa, mutta voitti kamppailun lopulta Mahrezin maalilla lisäajalla.

Uskotaan, että finaaliottelussa ei tarvita jatkoaikaa ratkaisuun ja leveämmän materiaalin Senegal hoitaa homman itselleen. Se oli jo joukkueiden lohkokohtaamisessa niskan päällä, muttei osunut paikoistaan. Finaalissa ruudin olisi syytä olla kuivempaa.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!