Algeria – Nigeria

su 14.07. Klo 22:00

Onnistuuko Nigeria yllättämään Algerian?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Afrikan mestaruuskisojen välierissä kohtaavat voitosta voittoon porskuttanut Algeria ja tiukkoja trillereitä pelannut Nigeria.

Algeria on ollut yksi vakuuttavimmista joukkueista läpi turnauksen. Joukkue on voitti alkulohkossa kaikki ottelunsa ja se päästi kisojen avausmaalin vasta viime ottelussa, kun Norsunluurannikko haastoi sen tiukassa kamppailussa. Kyseinen ottelu eteni aina rangaistuspotkukilpailuun saakka, missä Algeria oli parempi 4-3 lukemin.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Algeria on heilutellut vastustajien maaliverkkoja hyvään tahtiin, eikä joukkueelta selkeitä heikkouksia löydy. Manchester Cityä edustava Riyad Mahrez pelaa hienoa turnausta, mutta hänen lisäksi löytyy muun muassa Napolia edustava Adam Ounas, joka on paukuttanut kolme osumaa jakaen turnauksen maalintekijätilaston ykköspaikkaa tällä hetkellä, joten tulivoimaa kyllä löytyy.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Nigeria on taistellut toden teolla pudotuspeleissä, sillä neljännesvälierissä se joutui 2-1 tappioasemaan Kamerunia vastaan, mutta nousi kahdella pikamaalilla komeaan 3-2 voittoon. Puolivälierissä joukkue voitti Etelä-Afrikan värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-1 lukemin. Joukkueen voittomaalista vastasi seurajoukkuetasolla Udineseä edustava toppari Troost-Ekong William, kun ottelua oli pelattu 89 minuuttia.

Algeria lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Nigerialla on hyvän päivän sattuessa kaikki saumat edetä loppuotteluun. Molemmilta joukkueilta löytyy hyökkäyksistä laajalti tulivoimaa, eikä kummankaan ajatuksena ole lähteä peruuttelemaan välierässä. Nämä seikat huomioiden poimitaan lapulle se, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Toisena pelivalintana kokeillaan voitosta voittoon porskuttaneen Algerian voittoa maltillisella panoksella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!