Ghana – Benin

ti 25.06. Klo 23:00

Ghanalta löytyy tulivoimaa hyökkäyksestä!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Afrikan mestaruuskisojen F-lohkon avauskierroksella lohkovoittoa Kamerunin tavoin saalistava Ghana kohtaa hyvässä vireessä olevan Beninin.

Ghana on tänä vuonna voittanut kahdesti, pelannut kerran tasan ja myös häviten kertaalleen. Voitot tulivat Mauritaniasta sekä Keniasta, kun taas tasapeli tuli Etelä-Afrikkaa vastaan ja yllätystappion Ghana koki Namibiaa vastaan. Ghanalta löytyy muun muassa Christian Atsun, Andre Ayewn ja Jordan Ayewn tasoisia pelimiehiä, jotka ovat tärkeässä asemassa, jos joukkue haluaa menestyä turnauksessa.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Benin on voittanut kaikki kolme ottelua, jotka se on pelannut tämän vuoden puolella. Toisaalta Togo, Guinea ja Mauritania ovat kaukana Ghanan tasoisesta joukkueesta, joten liikaa painoarvoa ei näille voitoille voi antaa.

Ghana lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina ja joukueelta löytyy hyökkäysvoimaa, joka täytyy vain osata hyödyntää. Benin on hyvässä vireessä ollut, mutta todellista tasoa on vaikea arvioida. Pelataan tähän otteluun Ghanan maalimääräksi yli 1,5 maalia.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!