Kamerun – Guinea-Bissau

ti 25.06. Klo 20:00

Kamerun aloittaa kisat ryminällä!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Afrikan mestaruuskisojen F-lohkon avauskamppailussa lohkovoittoa tavoitteleva Kamerun kohtaa selkeän altavastaajan Guinea-Bissaun.

Kamerun on pelannut tänä vuonna kolme kamppailua voittaen niistä kaksi ja päätyen kerran tasapeliin. Ainoa tasapeli tuli 1-1 lukemin Malia vastaan kesäkuun puolessa välissä. Kamerunin pelaajamateriaalista löytyy muun muassa Ajaxin riveissä hienon kauden pelannut maalivahti Andre Onana ja PSG:n hyökkääjä Maxim Choupo-Moting.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Guinea-Bissau on pelannut vain kaksi ottelua tänä vuonna. Ensimmäinen päättyi 2-2 lukemin Mosambikia vastaan ja toisessa taistossa Angola oli parempi maalein 2-0. Ryhmällä ei ole ketään nimekkäitä pelaajia, eikä olisikaan ihme, jos se jäisi lohkojumboksi.

Kamerun lähtee otteluun vain ja ainoastaan voitto mielessä, eikä olisikaan mikään yllätys, jos tässä nähtäisiin usemman maalin voitto kamerunilaisille. Nostetaan ensimmäiseksi pelivalinnaksi Kamerunin maalimääräksi yli 1,5 maalia. Toisena pelivalintana kokeillaan vähintään kahden maalin voittoa maltillisemmalla panoksella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!