Cup of Nations to 27.06. klo 20:00

Senegal - Algeria

Senegal ja Algeria kamppailevat lohkovoitosta!

C-lohkon toisella ottelukierroksella kohtaavat lohkovoittoa tavoittelevat Senegal ja Algeria.

Senegalin avausottelu sujui mallikkaasti, kuten odottaa sopikin, sillä se kaatoi Tansanian maalein 2-0. Joukkueen esitys oli hyvä, mutta parantaa täytyy vielä, kun vastustaja kovenee. Interin keskikenttäpelaaja Keita Balde pelasi vahvan ottelun iskien maalin ja luoden maalipaikkoja muille. Baldelta voidaan odottaa hyviä otteita myös turnauksen edetessä pidemmälle.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla – voitot tilille 15 minuutissa!

Algeria voitti Kenian lukemin 2-0 avausottelussa tehden molemmat maalit ensimmäisellä puoliajalla. Joukkueen toisen maalin iski Manchester Cityn tähtipelaaja Riyad Mahrez, kun ottelua oltiin pelattu 43 minuuttia. Mahrez on Algerian suurin tähti ehdottomasti, mutta joukkueelta löytyy siitäkin huolimatta kelpo pelaajia, kuten nykyään Galatasarayta edustava laitahyökkääjä Sofiane Feghouli.

Ottelusta odotetaan tiukkaa vääntöä, jossa voidaan ratkaista lohkovoitto suuntaan tai toiseen. Molemmilta löytyy laatua ja taitoa, eikä kumpikaan halua lähteä peruuttelemaan. Nostetaan lapulle, että molemmat onnistuvat maalinteossa vähintään kertaalleen.