Senegal – Tunisia

su 14.07. Klo 19:00

Eteneekö Senegal finaaliin Sadio Manen johdolla?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Afrikan mestaruuskisojen välierissä kohtaavat kisojen yksi suurimpiin ennakkosuosikkeihin kuuluva Senegal ja hienosti välieriin yltänyt Tunisia.

Senegal on ollut turnauksessa vahva, vaikka maalinteko olisi voinut olla parempaakin. Joukkueella on erittäin tiivis puolustus, eikä olekaan ihme, että joukkue on päästänyt vain yhden takaiskun koko turnauksessa. Se tuli alkulohkon kärkikamppailussa Algeriaa vastaan.

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Liverpoolin supertähti Sadio Mane on tehnyt kolme maalia ja antaen yhden maaliin johtavan syötön. Manella on ollut paikkoja iskeä useampaankin kertaan ja häneltä on myös hylätty pari osumaa turnauksen aikana, kuten kävi myös viime ottelussa Beniniä vastaan.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Tunisia pelasi alkulohkossa pelkkiä tasapelejä edeten lohkokakkosena jatkoon. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella joukkue pelasi myös tasan 90 peliminuutin jälkeen, kun vastassa oli Ghana ottelun edetessä rangaistuspotkukilpailuun asti, jossa Tunisia oli parempi maalein 5-4.

Puolivälierissä Tunisia sai vastaansa yllättäjämaa Madagascarin ja joukkue ottikin helpon 3-0 voiton täysin odotetusti. Tunisian peliesitykset ovat olleet kohtalaisen hyviä, mutta se on päässyt helposti tähän vaiheeseen asti. Ghanan kaataminen oli silti väkevä osoitus siitä, mihin joukkue parhaimmillaan kykenee, mutta todellisuudessa joukkue on selvinnyt todella helpolla peräti välieriin asti.

Senegal lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja Tunisia joutuisi pelaamaan selvästi turnauksen parhaan ottelun, mikäli se aikoisi edetä loppuotteluun. Afrikan mestaruuskisojen ottelut ovat olleet keskimäärin vähämaalisia, eikä tästäkään mitään suurta maali-iloittelua osata odottaa. Luotetaan, että Senegal jatkaa turnauksessa vahvoja otteitaan myös välierissä ja isketään lapulle Senegalin voitto varsin hyvällä kertoimella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!