CS ma 02.05. klo 17:00

AGO - BLUEJAYS

BLUEJAYS:n karttavalikoima huomattavasti laajempi

Maanantaina jatketaan Pinnacle Cupin parissa. Illan kolmannessa ottelussa puolalaisjoukkue AGO saa vastaansa BLUEJAYS:n. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. AGO on kertoimien valossa ottelun altavastaaja, kuten kuuluukin. Vaikka joukkue saa pienen edun karttavalinnoissa, on joukkueen karttavalikoima silti selvästi heikompi.

BLUEJAYS tulee poistamaan vakipoistonsa Nuken, jota AGO ei myöskään pelaa. AGO saa tällöin poistettua oman vakipoistonsa Overpassin, ja saa kaksi heikkoa karttaansa heti kättelyssä pois karttavalinnoista. Tämä ei kuitenkaan BLUEJAYS:ä haittaa, sillä joukkueen loput kartat ovat todella vahvoja. BLUEJAYS saa oman vakivalintansa Miragen otteluu, missä joukkue on voittanut 62% pelaamistaan 21 ottelusta. AGO omaa samaisessa kartassa 20% voittoprosentin.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

AGO valitsee varmastikin Ancientin, jossa BLUEJAYS hyvällä CT-puolella voi viedä ottelun jo 2-0 -nimiinsä. AGO ei nimittäin ole erikoinen joukkue kyseisessä kartassa eikä itseasiassa muissakaan kartoissa. AGO:n valinnalla ei suoraan sanottuna ole kovin paljoa väliä, sillä tilastojen valossa BLUEJAYS pystyy pelaamaan jokaista jäljellä olevaa karttaa.

Kolmatta karttaa on hyvin hankala veikata. Fakta on kuitenkin se, että BLUEJAYS on otteluparin selvästi vahvempi joukkue, jonka pitäisi voittaa viimeistään kolmannessa kartassa.

10 euroa pelirahaa