CS ti 25.10. klo 20:00

AGO - Falcons

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Erittäin maukasta kerrointa AGO:lle! Falcons kovissa ongelmissa!

ESL Challenger -liiga starttaa Euroopan puolella tiistaina, kun illalla klo: 20:00 alkaa kaksi erittäin mielenkiintoista ottelua. Toisessa näistä puolalaisjoukkue AGO saa vastaansa ranskalaisjoukkue Falconsin paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa.

AGO on viime aikoina näyttänyt erittäin kilpailulliselta, kun joukkue on hoitanut voittoja mm. SINNERS:stä, Into the Breachista sekä UNGENTIUM:sta. Joukkue on selvässä noususuhdanteessa, kun puolestaan Falcons on ollut viime aikoina vaikeuksissa jopa selvästi heikompia vastustajia vastaan. Ranskalaisjoukkue on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelusta peräti seitsemän ottelua.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Yleisesti ottaen Falconshan pelaa selvästi kovemmalla tasolla, mitä AGO:n ei pitäisi pystyä edes haastamaan. AGO on kuitenkin luonut kovasti positiivista energiaa ja itseluottamusta viimeisimpien voittojen ansiosta. Kun tarkastellaan karttavalikoimaa, on todettava, että myös se näyttää erittäin lupaavalta puolalaisjoukkueen kannalta.

AGO poistaa ottelussa Nuken, kun Falcons puolestaan poistaa Ancientin. AGO saa itselleen Miragen, missä kuudesta ottelusta joukkue on voittanut neljä. Mirage on Vertigon ohella Falconsin heikoin kartta. Falcons saa itselleen esimerkiksi Overpassin tai Dust 2:n, mitkä ovat AGO:lle melko heikkoja karttoja. Kolmanneksi kartaksi jää kuitenkin joko Vertigo tai Inferno, mitkä molemmat ovat loistokarttoja puolalaisjoukkueelle. Tällä kertoimella kelpaa lyödä AGO:a!

AGO 🦅

@AGOesports_
Za kolejny dobry mecz i za udany tydzień! 🍻

#AlwaysGoOn 🦅 #reklama