CS ma 07.02. klo 19:00

AGO - Finest

00Nation debytoi coldzeran kanssa! Mukana myös erittäin lupaava kaksikko

Maanantaina starttaavan Pinnacle Winter Series 2:n karsintojen mielenkiintoisin ottelu pelataan ehdottomasti klo: 19:00 alkaen, kun venäläisjoukkue 1WIN saa vastaansa uuden brassijoukkueen, joka on rakennettu 00Nation -brändin alle. Joukkueessa aikaisemmin pelanneiden Vinicius “vsm” Moreiran ja Leonardo “leo_drk” Oliveiran lisäksi rosterista löytyy nykyiseltään myös Guatemalasta ja Argentiinasta kotoisin olevat Mario “malbsMd” Samayoa ja Santino “try” Rigal. Viidentenä palasena joukkueeseen liittyi Marcelo “coldzera” David.

Joukkueen lupaavin kaksikko muodostuu juurikin TeamOne ja 9Z -joukkueista napatuista pelaajista. Herrat ovat Etelä-Amerikan kovimmat CS-lupaukset, jotka todellakin ovat keskeisessä asemassa 00Nationin joukkueessa. Coldzera ei nimittäin ole nähnyt prime-numeroitansa pitkään aikaan, eikä brassikaksikkokaan juurikaan ole vakuuttanut.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kaikesta tästä huolimatta, on 00Nation silti selvästi vahvempi kokoonpano, kuin vastaan asettuva 1WIN. Venäläisjoukkueen ainut toivo otteluissa on AWP-lupauksensa Denis “deko” Zhukov, jonka mahdollisuudet pärjätä kokoonpanonsa kanssa pilattiin nappaamalla Egor “flamie” Vasilyev ja Stanyslav “fostar” Ostashevskyi joukkueen vahvuuteen.

1WIN ei ole lähelläkään vuoden 2021 tasoa nykyisellä kokoonpanollaan, joka luo loistavan vedonlyöntikohteen juurikin brassijoukkueen kautta. 00Nationin debyyttiottelusta tulee äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä tulivoimaa ei pitäisi ainakaan rosterista puuttua.

10 euroa pelirahaa