CS to 20.01. klo 20:00

AGO - Savage

30-degree draken AGO:n kaatoon

Elisa Winter Series tarjoilee torstai-illalle päivän viimeisen CS-kohteen, kun puolalaisjoukkue AGO ja ruotsalaisjoukkue Savage asettuvat vastakkain klo: 20:00 alkavassa ottelussa. AGO on juuri menettänyt ylivoimaisesti parhaimman pelaajansa 19-vuotiaan Miłosz “mhL” Knasiakin MOUZ:n NXT-joukkueeseen. MHL oli tilastojen valossa AGO:n kantava voima. Nyt joukkueelta uupuu AWP-pelaaja, ja AGO joutuu käyttämään ennenkin joukkueessa esiintynyttä umpisurkeaa Denis “Grashog” Hristovia illan ottelussa.

Savage on aloittanut vahvasti uuden kokoonpanonsa voimin. Hugo “Chawzyyy” Güntherin jättämiin saappaisiin hyppäsi NIP:n entinen AWP-pelaaja William “draken” Sundin, joka on aloittanut yllättävän hyvin roolissaan. 30-degree draken on pelannut loistavin tilastoin pelaamissaan otteluissa lukuun ottamatta viimeisintä SAW:a vastaan pelattua ottelua, jossa SAW:n kokemus painoi yksinkertaisesti liian kovaa päälle.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

AGO on ilman AWP-pelaajaansa todella heikko joukkue. Jo ennen joulutaukoa joukkueen tilastot rupesivat vajoamaan alaspäin ja tappioita tuli putkeen useita. AGO on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain kolme, ja joukkue onnistui jopa häviämään neljä ottelua putkeen voittamatta karttaakaan.

Jos AGO:n viimeisin taso mhL:n kanssa oli tuo, on se selvästi heikompi ilman häntä. Tämän vuoksi lapulle laitetaan Savagen 2-0 -voittoa pienin panoksin, sillä joukkueen kertoimesta todellakin löytyy valueta näillä asetelmilla.

10 euroa pelirahaa