Allsvenskan la 08.07. klo 16:00

AIK - Häcken

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

AIK:ssa puhaltaa uudet tuulet, mutta ongelmat on edelleen ratkaistava – Häcken näyttää kuinka verkkoa heilutetaan!

Allsvenskanissa kierros päästään avaamaan lauantaina AIK:n isännöidessä Häckeniä. Joukkueet löytyvät eri päädyistä sarjataulukkoa ja vaikka isännät edellisellä kierroksella pääsivät takaisin voittojen tielle, on Häckenin ryhmä selvästi laadukkaampi ja vieraissakin kiistaton suosikki viemään voiton. Kokoonpanojen osalta kummallakaan ei näillä näkymin suurta huolta ole, mutta AIK:lta Jetmir Halitin ja Häckeniltä Amane Romeon pelikunto on epävarma.

*Tsekkaa vihje loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto!

AIK:n alkukausi on mennyt pahasti penkin alle ja jatkossa vetovastuun saa Henning Berg. AIK palasi tauolta kaataen Brommapojkarnan lukemin 0-2 Bilal Husseinin tarjotessa syöttö molempiin Rui Modeston osumiin ottelun alussa. Isännillä on kuitenkin edelleen melkoinen vuori kiivettävänä, sillä vaikka puolustuspää pysyy jokseenkin kelvollisesti kasassa, on hyökkäyspäässä ollut suuria ongelmia. Modesto on tehnyt neljä kotijoukkueen 11 maalista ja vaikka viimeistelyssä on ollut myös hieman huonoa tuuria, on AIK:lla ollut isoja ongelmia maalipaikkojen rakentamisessa.

AIK Fotboll

@AIKfotboll
AIK Fotboll är överens med 53-årige Henning Berg om rollen som ny chefstränare för klubbens herrlag. Avtalet mellan parterna gäller till och med den 31 december 2025.

Häckenillä tilanne on päinvastainen. Vieraiden 36 tehtyä maalia on sarjan eniten ja vaikka Benie Traoren vahva viimeistely on ollut tärkeä osa, on vieraat pystynyt luomaan laajalla säteellä paikkoja ottelusta toiseen. Lars Larsenin lähtö toki on menetys, mutta Häckenin onneksi loukkaantumisista kärsinyt Ibrahim Sadiq on taas hiljalleen päässyt pelikuntoon. Häcken palasi tauolta pelaten 2-2 tasapelin Norrköpingiä vastaan, mutta maalipaikkojen osalta Häcken olisi myös voinut kääntää matsin voitoksi.

Ei AIK niin heikko joukkue ole mitä puhtaasti sarjataulukko antaa ymmärtää, mutta edelleen sillä on ongelmia ratkottavana noustakseen pois sarjan hänniltä. Uhmapelaajat saa Häckenin vieraissakin yli kerran kahdesta voittavaksi suosikiksi ja siispä vierasvoitolle tarjotut kertoimet otetaan ilomielin vetokoriin. Jos Betsamigo on vielä tuntematon, katso alta ohjeet ja nappaa maistuva tervetuliaistarjous.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.