Ruotsin Superliiga la 24.09. klo 14:00

AIK - Helsingborg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tukholmassa iltapäiväteurastus – Helsingborg tarjoilee kotijoukkueelle oppitunnin

Sarjanousija AIK on ollut avausotteluissa odotetusti vaikeuksissa. Thorengruppen haki ensin melko köykäisesti kolme pinnaa Solnahallenista ja viimeksi mestarisuosikki Falun pöllytti kelta-mustia lukemin 12-4. Tukholmalaisten kannalta huono asia on, että vastus ei tänään aiemmista juurikaan helpotu.

Kun nuorta Liam Åströmiä pidetään vapahtajana joukkueessa, ei taso pääsarjatasolla tule riittämään. Nuoren supertähden harteille on Tukholmassa lyöty järisyttävä taakka, eivätkä alemmalla sarjatasolla tuhoja tehneet Markus Eriksson ja Oskar Hagberg ole ainakaan vielä osoittaneet heräämisen merkkejä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Helsingborg oli viime kaudella lähellä välierä-tikettiä ja hieman siirtomarkkinoilla osumaa ottanut joukkue on suhkot saletti pudotuspelijoukkue tälläkin kaudella. Taktikkanero Niklas Pålsson lähti pääluotsin paikalta, mutta vastaiskuihin nojaava pelitapa ei ole muuttunut mihinkään.

Linus Nordgren, Max Wahlgren ja Christoffer Andersson muodostavat erittäin terävän keihäänkärjen. Eikä taustalla Linus Bergström ja Fredi Pettersson todellakaan huonoja pelimiehiä ole. Tolppien välissä koko joukkueen tukipilarina toimiva Jonathan Edling on maailman paras kassari.


Tasoero kaksikon välillä on valtava, eikä maalinteon kanssa tuskaillut kotijoukkue tänäänkään hyökkäyspäässä pääse rellestämään. Helsingborg tarjoilee iltapäivällä nousijajoukkueelle oppitunnin vastaiskupelaamisesta maan korkeimmalla sarjatasolla.