Ruotsin Superliiga la 21.01. klo 14:00

AIK - Jönköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ruotsin suurin ja mahtava ei salibandyssa pärjää – bookkereilla ottelussa täysin väärä suosikki!

Ruotsin suurimman ja kauneimman visiitti Superliigassa on ollut varsinainen mahalasku. AIK on ottanut tärkeissä “kuuden pisteen”-otteluissa päävastustajiltaan perä jälkeen turpaan, eikä pistepussi isompienkaan kustannuksella hirveästi paisu. Jönköping oli kauden aiemmassakin mittelössä vahvempi ja tasabookki tähän iltaan on bookkereilta vähintäänkin mielenkiintoinen kannanotto.

Keltamustien heikko vire jatkui viimeksi, kun häntäpään keskinäisessä Hagunda oli jatkoajan jälkeen vahvempi lukemin 7-8. Kapteeni Markus Erikson on naulannut tähän kauteen jo 21 täysosumaa mutta ihan kantamansa #99 pelinumeron urotekoihin ei hänkään ole yltänyt. Paljon hehkutettu Liam Åström on ollut iso pettymys ja Oskar Hagberg on enimmissä määrin näyttänyt tahtia taustaviulussa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Jönköping on nuoresta rungostaan huolimatta esittänyt kaukalossa pirteitä otteita, mutta pistepussia joukkue ei ole pystynyt hirveästi kierryttämään. Otteluun lähdettäessä ero alaspäin on vain muutaman pisteen, eikä suora säilyminenkään ole vielä kirkossa kuulutettu.

Melke Hemmingberg on lyönyt komeasti pääsarjatasolla läpi ja Hannes Nyström on puolustuksessa maan tulevia supertähtiä. JIK on mareriaaliltaan todella tasainen ja nuori joukkue pelaa varsin viihdyttävää salibandya. Toisaalta maalinsuulla Alexander Gustafssonilla ei ole kovin mukavaa ja verkko miehen takana venyy tiuhaan.

Vaikka asiaa miten päin tahansa pyörittelee, niin vaikea tässä on kotijoukkuetta suosikiksi saada. Vieraat on reippaasti paremmin organisoitu joukkue eikä materiaaliero juurikaan edes suosi AIK:ta. Ruksitaan Jönköpingia kupongille suoralla vierasvoitolla. Uusille tulokkaille Galaksinon kärkikerroin vähemmän yllättäen ilmaiseksi pöytään!

Näin teet tällä vedolla 56,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Jönkönpingin voitolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Jönköping voittaa” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 56,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.