Ruotsin Superliiga la 11.03. klo 17:00

AIK - Linköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt on kertoimenlaskijat kuutamolla! – Vieraiden kone lämpenee kevätauringossa ja kotijoukkueen fokus on täysin toisaalla

Ruotsin Superliigan runkosarjan päätöskierrokselta löytyy naurettavan hyvää betsattavaa. Linköping on tuttuun tyyliin löytänyt mukavan kevätvireen ja kertoimenlaskijoilta tämä on jälleen kerran jäänyt huomaamatta.

AIK on sarjapaikkansa kanssa suhkot kuivilla. Tappio päätösottelussa ei olisi katastrofi, sillä kriittisesti pisteen takana oleva Hagunda tuskin sarjakärki Falunilta nappaa pisteitä matkaansa. Tukholmalaisten comeback pääsarjatasolle on ollut heikko mutta tuskin kukaan liiemmin urotekoihin kauden alussakaan uskoi.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Linköping on perinteinen “keväänjoukkue” ja kukka on auringonvalon lisääntyessä jälleen puhkeamassa parhaimpaansa. Veteraaniosasto on ottanut runkosarjan rennosti lonkkaa ja Simon Palmenin johdolla Crusaders iskee kovat piipussa tosipeleihin.


Vierailla on hyvä sauma kivuta voitolla sarjataulukossa ylöspäin ja näin ollen välttää Gigantti-kaksikko (Falun-Storvreta) heti pleijareiden avauskierroksella. Musta-keltaisten fokus on enemmänkin livetulosten ja Hagundan ottelun seurannassa ja hulluimmassa skenaariossa kotijoukkue nappaa veskarin pois tasatilanteessakin. Tasoero on muutenkin selkeä ja Betstron virittämä yli kahden kerroin vierasvoitolle on todellista nannaa pelikupongille!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.