Ruotsin Superliiga pe 15.09. klo 20:00

AIK - Linköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suunsoitto alkoi heti kättelyssä – Ampuiko vieraskoutsi heti itseään jalkaan?

Salibandykausi vihelletään länsinaapurissa käyntiin perjantai-iltana kahden ottelun voimin, ja katseet suunnataan suoraa Europen The Final Countdown hengessä Solnahalleniin, jossa AIK isännöi Linköpingiä. Kotijoukkueella on paljon todistettavaa heti kättelyssä, eikä LIBK-luotsi David Gillekin herjaukset pressitilausuudessa ainakaan lämpötilaa sarja-avauksen kynnyksellä laskeneet. Tukholman salibandypyhätössä on pitkästä aikaa lehtereillä koko kapasiteetti kattoa myöden auki, joten millään kouluretkisuorituksella pisteet eivät pääkaupungista poispäin tule matkaamaan.

*Vihjeen lopussa ohjeet miten tienaat yli 80€ ilman riskiä!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

AIK sai viime kaudesta nousijajoukkueena puhtaat paperit säilyttämällä sarjapaikkansa ja siirtomarkkinoiden perusteella Tukholmassa ei todellakaan haluta jäädä tuleen makaamaan. Andreas Stefanssonin hankinta mestari Storvretasta oli kesän suurimpia pommeja ja sarjaporrasta alempana tappotehoja nakuttanut kaksikko Madani – Hernegran oli useamman isommankin seuran kiikarissa. Mistään pelaajamenetyksistä ei tarvitse edes aloittaa debattia, kun viime vuoden joukkueen syömähampaista Liam Åström sekä Markus Eriksson pukevat tuttuun tyyliin kelta-mustaa pelipaitaa ylleen tulevallakin kaudella. Omissa tulee edelleen kolisemaan kovaan tahtiin, mutta tällä Magnus Jäderlundin hyökkäystykistöllä kehtaa lähteä maalintekokilpaan mukaan ihan ketä tahansa vastaan.


Linköping on pomminvarma playoffs-joukkue tälläkin kaudella, mutta paljon pitäisi tapahtua ettei tie nousisi jälleen kerran tosipelien avauskierroksella pystyyn. Gillekin miehistö pysyi hyvin koossa ja Leo Torell-Hagströmin paluu tolppien väliinkin stabiloittaa kassariosaston sekoilua. Mitään kania Crusaders-leirissä ei tälläkään kaudella vedetä hatusta ja luotto fyysiseen raastamiseen on edelleen muodissa. Simon Palmenilta odotetaan vastuunkantoa tehojen valossa ja Martin Karlssonin toivotaan pysyvän viime kauden liekissään. Puolustusosastolla Oskar Hovlund on maan terävintä kärkeä mutta tämän takana nimilista jättää valjun maun suuhun.

Vierailijat on perustasoltaan pykälän/pari edellä, muttei Linköpingin vieraspelaaminen ole koskaan oikeasti vakuuttanut. AIK on kasannut jalkeille varsin uskottavan nipun ja hyökkäysvoittoinen pelityyli tulee alkukaudesta yllättämään monet. Dieselmäinen Linköping on “kärkijoukkueista” ylivoimaisesti mieluisin vastus sarja-avaukseen ja täpötäydestä Solnahallenista on pakko laskea kotietuun hieman extraa. Viihtyvyystakuu on varma ja over-painotteisen matsin paras vetokohde on heittämällä kotijoukkueen suora voitto, jolle Galaksino tarjoilee markkinoiden ylivoimasta toppikerrointa!

Näin teet tällä vedolla 82,5€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ AIK:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “AIK voittaa” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 82,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.