Allsvenskan ke 11.05. klo 20:00

AIK - Malmö

Viime kauden Mestarien liiga -joukkue Malmö ei vakuuta hyökkäyspäässä! Maistuuko AIK:lle revanssi?

Tukholman AIK:n kausi alkoi todella kehnosti, mutta viime aikoina tehoja on alkanut löytyä ja tulosta tullut. Malmö on tälläkin kaudella Allsvenskanin suurin voittajasuosikki, mutta myöskään viime kaudella Mestarien liigassakin pelanneella ryhmällä homma ei ole lähtenyt liikenteeseen ongelmitta. Pelaajatilanteen osalta enemmän kysymysmerkkejä on vierailla.

AIK kohtasi Malmön vieraissa jo kauden kolmannella kierroksella. Ottelu päättyi selvään 3–0-kotivoittoon, mutta nyt asetelmat ovat jokseenkin erilaiset. Friends Arenan isäntä on pelannut neljä nollapeliä peräkkäin ja voittanut nämä ottelut. Maaleilla joukkue ei edelleenkään ole mässäillyt – nyt onnistumisia kuitenkin on nähty myös hyökkäyspäässä. Esimerkiksi Djurgården sekä Göteborgin IFK ovat jääneet hiljattain nollille Bartosz Grzelakin miehistön käsittelyssä. Kauden ensimmäisen keskinäisen kaltaista rökitystä ei ole tiedossa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Maalinteko on ollut Malmö-leirissä yllättävänkin tukkoista. Joukkueelle useat ottelut ovat olleet näennäistä hallintaa, mutta viimeiset ratkaisut sekä tärkeimmät murtavat syötöt eivät ole tällä hetkellä riittävän laadukkaita. Joukkue on tehnyt seitsemässä ottelussa ainoastaan kahdeksan maali. Toisaalta omissa ei ole kolissut kuin kerran, mutta ilman maaleja ei tule voittoja. Edellisissä vierasotteluissaan joukkue on pelannut Värnamon IFK:ta sekä Hammarbyn joukkuetta vastaan maalittomat tasurit.

Vierailla on useita poissaoloja, joista suomalaisille päällimäisenä on tietysti mainittava legendaarisen Niklas Moisanderin puuttuminen. Lisäksi sivussa ovat keskikenttäpelaajat Adi Nalic, Oscarl Lewicki ja David Edvardsson sekä keskushyökkääjä Isaac Kiese Thelin. Pahimmin poissaolot iskevät tosiaan keskisektorille, josta laatua on reilusti sivussa ja useammilta tonteilta. Mahdollisesti sivussa ovat lisäksi Anders Christiansen, niin ikään keskikentältä sekä hyökkääjät Jo Inge Berget ja Sören Rieks.

Isäntien nousukiito on ollut heikon alkukauden jälkeen todella vahva ja nyt sillä on kunnollinen mahdollisuus napata revanssi Malmöstä. Ainoastaan pari matsia huilanneen Mikael Lustigin sekä Sichenje Collinsin pelaaminen on epävarmaa, joten pelaajatilannekin on merkittävästi vieraita parempi. Pelivalinnaksi kamppailuun otetaan kotivoitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

10 euroa pelirahaa