la 20.01. klo 14:00

AIK - Nykvarn

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suurseuran tähtihyökkääjä marssi ovista ulos – Sarjanousijalle jo kauden toinen päänahka tukholmalaisista!

Ruotsin Superliigassa mitellään lauantai iltapäivään kutkuttava kamppailu suurseura AIK:n isännöidessä Nykvarnia. Molempien kausi on odotuksiin nähden ollut iso pettymys ja etenkin Tukholmassa painekattila alkaa kiehua yli reunojen. Pelillisesti vierailija on vakuuttanut selvästi enemmän ja kauden aiemmassakin välien selvittelyssä voitto lipui sarjanousijan taskuun.

*Tsekkaa tipsin lopusta ohjeet 25€ kierrätysvapaaseen ilmaisvetoon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Musta-keltaiset teki isoja liikkeitä siirtomarkkinoilla ja kauden alla mehusteltiin jo Solnhallenin tulevaa playoffs-tunnelmaa. AIK on alkupuoliskon totaalisesta ohivedosta huolimatta vain pisteen päässä pudotuspelipaikasta, mutta kentän tasolla joukkue ei muistuta kärkinippua sitten lähimainkaan. Taustoilla on viime viikon aikana rytissyt ja täysin telineisiin jääneen tähtihyökkääjä Sam Madanin maisema vaihtuikin heti perjantaina. Liam Åström kannattelee likimain koko joukkuetta harteillaan, kun isolla liksalla operoiva Alexander Stefansson on nuorukaisen vierellä ollut täysin syväjäässä. Madanin lähtö syönee pitkäaikaisen tutkaparin Helmer Hernegraninkin intoa, vaikkakin steppi sarjatasoa alempaa on tällekin ollut jo todistetusti hieman liikaa.

Lukas Samuelsson

@SamuelssonLukas
Allt tyder nu på att Sam Madani lämnar @InnebandyAIK, en väl inbakad fläsknoisette känner man igen


Nykvarn laittoi jälleen viimeksi isompiaan tiukille, kun se taipui kotikaukalossa Pixbolle vain maalilla. Pääluotsi Nicklas Hedstål on tehnyt hyvää jälkeä sarjanousijan penkin takana, eikä heikko sarjasijoitus kerro aivan kaikkea “Steelersin” tasosta. Hampus Ahren on maan ykköstähtiä ja loukkaantumisesta toipunut Jesper Lindström on heittämällä sarjan parhaimmistoa pelipaikallaan. Viimeisissä neljässä ottelussa tukka on pöllynnyt odotetusti ja nyt Tukholman vierailulla on vierasleirissä isot panokset jo pelkästään ensi vuoden sarjapaikan kannaltakin – motivaatiosta siis tuskin on puutetta. Kauden ensimmäisessä välienselvittelyssä Nykvarn oli pelillisesti reippaasti edellä, vaikkakin voiton vasta jatkoajan turvin nappasikin.

AIK ei ole vakuuttanut millään mittarilla ja tähtihyökkääjien sopimuksen purkamiset kesken kauden eivät luottoluokitusta ainakaan allekirjoittaneen papereissa nosta. “Gnagetille” lasketaan tässä tottakai kotietua, mutta puhtaassa joukkuevertailussa on helppo liputtaa Nykvarnin puolesta. Ohuen tasapelivarmistuksen jälkeen Galaksino pitää kertoimen edelleen päälle kahdessa, joka ruksitaan viikonlopun alkajaisiksi pelitositteelle mukaan!

Näin teet tällä vedolla 51,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Nykvarn (0.0):lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “tasapeli ei vetoa – Nykvarn” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 51,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.